• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vítejte na novém fóru

• Vlákno založil Vlákno založil shr3k
  • Datum založení Datum založení
Nic strašného to není...navigace intuitivní,logické uspořádání...prostředí příjemné.

fajn vidět známé nicky, jak se tu postupně objevují! Jen tak dál ...

Ahoj, tak jsem se taky zaregistroval, a jsem mezi vámi nový. Cítím, že bych měl být spíš tady, než na MC, ač jsem úplně nechytil vlnu, která dala impuls tomuto projektu a na MC jsem položil v posledních týdnech jen pár dotazů. Držím palce lidem, kteří to tvoří, vím co to stojí času (někdy i peněz).
Auto budu mít snad za 3 týdny, tak už sem snad budu patřit na 100%

ZDAR!
Honza

Nonono :-D a jeste k tomu budu priste za lestenku ja :-D uz se tesim....

Nechtěj vědět.. Honza shazoval a půjčoval předkožku mimo jiné :D :D no jo, jednou nedojedeš a už nejsi v obraze :D

co obnáší, aby se odkaz/stránka mazdaklanu.cz objevila ve vyhledavačích stejně jako MC a ostatní... ??? je mi jasný, že to nejni zadarmo, ale takto by se stáhlo hromadu nových členů, kteří zabloudí neposkvrnění na MC :confused:

co obnáší, aby se odkaz/stránka mazdaklanu.cz objevila ve vyhledavačích stejně jako MC a ostatní... ??? je mi jasný, že to nejni zadarmo, ale takto by se stáhlo hromadu nových členů, kteří zabloudí neposkvrnění na MC :confused:
Kvalitní obsah, propagace na jiných webech, backlinky. Web je starý 14 dní, nelze očekávat zázraky na počkání bez mohutné investice do Google AdWords a podobných systémů.

Kvalitní obsah, propagace na jiných webech, backlinky. Web je starý 14 dní, nelze očekávat zázraky na počkání bez mohutné investice do Google AdWords a podobných systémů.

Koho to vidí mé oči??? :)
Nějak mi chyběly Tvoje příspěvky, tak jsem rád, že ses našel...
Přeju vše dobré s novým webem!
ajfel alias dottore

Back