cmvr
člen KLANu
- 67
Brzdis u toho? Nebo jen čistě motorem? Možná startér-generator? Zkus někdy ve městě stáhnout okenka a poslouchat o baráky...
Nie, brzdil som len motorom. Jasné, okná skúsim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Brzdis u toho? Nebo jen čistě motorem? Možná startér-generator? Zkus někdy ve městě stáhnout okenka a poslouchat o baráky...
Určitě to řeš dokud máš záruku, protože vrzání se nedá řešit v prodloužené záruce do nabízí Mazda.Ahojte,
chtel bych se zeptat na vas nazor. Koupil jsem Mazdu 3 sedan z dovou, ma do konce tohoto srpna (2022) 3 letou zaruku. Auto je skvele, jen jsem si vsiml sileneho vrzani v interieru. Nejvic mne stve vrzani nekde z palubni desky (asi pod displejem), z oblasti kastliku, a zacalo se ozivat i nejake divne vrzani z oblasti radici paky automatu (toto me osobne nedava smysl, co by tam mohlo cvakat). A zaroven se chveje pri dalnicni rychlosti zrcatko ridice.
- Mate prosim nekdo zkusenosti, jestli se daji tyto veci vychytat/odstranit?
- A mam narok to resit na zaruku, i kdyz nejsem prvni majitel a je to temer po 3 letech (ke konci zaruky)?
Diky moc!
Diky, zkusim se tedy objednat co nejdrive. Jen se trochu obavam, ze zakon schvalnosti zafunguje a v servise zrovna nic vrzat nebude. Tak uvidime... Diky!Určitě to řeš dokud máš záruku, protože vrzání se nedá řešit v prodloužené záruce do nabízí Mazda.
Vrzání jsem také řešil a došlo to do stavu, kdy mi rozebrali celou palubovku a všechno vylepili izolací, pomohlo to na 90%. Teď už jedu v prodloužené záruce a nemám nárok na reklamaci vrzání... Třepající zrcátko jsem také řešil, něco tam vyměnili a třepání se omezilo. Pozoruju ho až od 160km/h. Pořád si říkám, že v tom autě je hodně věcí co mě serou, ale pak sednu do jiné značky a hned na ty mé malé "problémy" zapomenu![]()
Pro pripad, kdyby se to neukazalo: Idealni mit to nahrane na videu, treba kdyz to natoci spolujezdec, pokud je i z toho videa jasne videt, odkud to jde. Me na zaklade videa takhle v Mazde taky resili kdysi nejake pazvuky.Diky, zkusim se tedy objednat co nejdrive. Jen se trochu obavam, ze zakon schvalnosti zafunguje a v servise zrovna nic vrzat nebude. Tak uvidime... Diky!
To mě povídej.Teď jsem jel s 308 a jsem rád za Mazdu.Nějak mě připadá že se tak nějak sedí na autě než v autě,jako je tomu u Madzdy.?Určitě to řeš dokud máš záruku, protože vrzání se nedá řešit v prodloužené záruce do nabízí Mazda.
Vrzání jsem také řešil a došlo to do stavu, kdy mi rozebrali celou palubovku a všechno vylepili izolací, pomohlo to na 90%. Teď už jedu v prodloužené záruce a nemám nárok na reklamaci vrzání... Třepající zrcátko jsem také řešil, něco tam vyměnili a třepání se omezilo. Pozoruju ho až od 160km/h. Pořád si říkám, že v tom autě je hodně věcí co mě serou, ale pak sednu do jiné značky a hned na ty mé malé "problémy" zapomenu![]()
Přesně jak píše Ondřej, doporučuju přijít zrovna s několika nahrávkami, kde se projevuje vrzání. Přece jenom si to můžeš dobře nasimulovat na kostkách nebo tak... A servis nemůže a ani nechce najezdit s tvým autem 100km aby si to všechno zjišťoval...Diky, zkusim se tedy objednat co nejdrive. Jen se trochu obavam, ze zakon schvalnosti zafunguje a v servise zrovna nic vrzat nebude. Tak uvidime... Diky!
My vímeNo vidím že jsem udělal tehdy dobře, když mě přesvědčilo rok staré BN že je lepší volba než než nové BP 2019. V autě mám naprosté ticho i dnes a to i na kostkách. Konečně vlastně první auto, kde nemusím řešit otravné zvuky v interiéru.
Samsung S22 256GB Tapatalk