cmvr
člen KLANu
- 57
Brzdis u toho? Nebo jen čistě motorem? Možná startér-generator? Zkus někdy ve městě stáhnout okenka a poslouchat o baráky...
Nie, brzdil som len motorom. Jasné, okná skúsim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Brzdis u toho? Nebo jen čistě motorem? Možná startér-generator? Zkus někdy ve městě stáhnout okenka a poslouchat o baráky...
Určitě to řeš dokud máš záruku, protože vrzání se nedá řešit v prodloužené záruce do nabízí Mazda.Ahojte,
chtel bych se zeptat na vas nazor. Koupil jsem Mazdu 3 sedan z dovou, ma do konce tohoto srpna (2022) 3 letou zaruku. Auto je skvele, jen jsem si vsiml sileneho vrzani v interieru. Nejvic mne stve vrzani nekde z palubni desky (asi pod displejem), z oblasti kastliku, a zacalo se ozivat i nejake divne vrzani z oblasti radici paky automatu (toto me osobne nedava smysl, co by tam mohlo cvakat). A zaroven se chveje pri dalnicni rychlosti zrcatko ridice.
- Mate prosim nekdo zkusenosti, jestli se daji tyto veci vychytat/odstranit?
- A mam narok to resit na zaruku, i kdyz nejsem prvni majitel a je to temer po 3 letech (ke konci zaruky)?
Diky moc!
Diky, zkusim se tedy objednat co nejdrive. Jen se trochu obavam, ze zakon schvalnosti zafunguje a v servise zrovna nic vrzat nebude. Tak uvidime... Diky!Určitě to řeš dokud máš záruku, protože vrzání se nedá řešit v prodloužené záruce do nabízí Mazda.
Vrzání jsem také řešil a došlo to do stavu, kdy mi rozebrali celou palubovku a všechno vylepili izolací, pomohlo to na 90%. Teď už jedu v prodloužené záruce a nemám nárok na reklamaci vrzání... Třepající zrcátko jsem také řešil, něco tam vyměnili a třepání se omezilo. Pozoruju ho až od 160km/h. Pořád si říkám, že v tom autě je hodně věcí co mě serou, ale pak sednu do jiné značky a hned na ty mé malé "problémy" zapomenu
Pro pripad, kdyby se to neukazalo: Idealni mit to nahrane na videu, treba kdyz to natoci spolujezdec, pokud je i z toho videa jasne videt, odkud to jde. Me na zaklade videa takhle v Mazde taky resili kdysi nejake pazvuky.Diky, zkusim se tedy objednat co nejdrive. Jen se trochu obavam, ze zakon schvalnosti zafunguje a v servise zrovna nic vrzat nebude. Tak uvidime... Diky!
To mě povídej.Teď jsem jel s 308 a jsem rád za Mazdu.Nějak mě připadá že se tak nějak sedí na autě než v autě,jako je tomu u Madzdy.?Určitě to řeš dokud máš záruku, protože vrzání se nedá řešit v prodloužené záruce do nabízí Mazda.
Vrzání jsem také řešil a došlo to do stavu, kdy mi rozebrali celou palubovku a všechno vylepili izolací, pomohlo to na 90%. Teď už jedu v prodloužené záruce a nemám nárok na reklamaci vrzání... Třepající zrcátko jsem také řešil, něco tam vyměnili a třepání se omezilo. Pozoruju ho až od 160km/h. Pořád si říkám, že v tom autě je hodně věcí co mě serou, ale pak sednu do jiné značky a hned na ty mé malé "problémy" zapomenu
Přesně jak píše Ondřej, doporučuju přijít zrovna s několika nahrávkami, kde se projevuje vrzání. Přece jenom si to můžeš dobře nasimulovat na kostkách nebo tak... A servis nemůže a ani nechce najezdit s tvým autem 100km aby si to všechno zjišťoval...Diky, zkusim se tedy objednat co nejdrive. Jen se trochu obavam, ze zakon schvalnosti zafunguje a v servise zrovna nic vrzat nebude. Tak uvidime... Diky!
My víme Píšeš to tu pokaždé. Holt od BN to byl dost velký skok a trvalo to, než to doladili. Já mám 2019 a žádné chrasteni AC jednotky / vydechů neslyším.No vidím že jsem udělal tehdy dobře, když mě přesvědčilo rok staré BN že je lepší volba než než nové BP 2019. V autě mám naprosté ticho i dnes a to i na kostkách. Konečně vlastně první auto, kde nemusím řešit otravné zvuky v interiéru.
Samsung S22 256GB Tapatalk