• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Vrzání / rány od přední nápravy / kola

• Vlákno založil Vlákno založil Doofer
  • Datum založení Datum založení
Zdravím.
Již nějakou dobu sleduji že když se rozjíždím se studeným autem něco mi vrže od předního pravého kola (u spolujezdce).Připadá mi to jen když se třeba rozjíždím nebo prudce přidám plyn, když přejedu například nějaký hrbol nebo nerovnost tak nic. Po chvilce cca 5-10min už nic nevrže, jak kdyby se auto zahrálo a přestalo to. Nevím vůbec čím to může být. Je to Mazda 6 combi 2.5 2009. Děkuji za rady.
P. S. Zvrchu nad tlumičem jak se to promazava tak to jsem postříkal.

Zdravím.
Již nějakou dobu sleduji že když se rozjíždím se studeným autem něco mi vrže od předního pravého kola (u spolujezdce).Připadá mi to jen když se třeba rozjíždím nebo prudce přidám plyn, když přejedu například nějaký hrbol nebo nerovnost tak nic. Po chvilce cca 5-10min už nic nevrže, jak kdyby se auto zahrálo a přestalo to. Nevím vůbec čím to může být. Je to Mazda 6 combi 2.5 2009. Děkuji za rady.
P. S. Zvrchu nad tlumičem jak se to promazava tak to jsem postříkal.
ahoj, tak to seš nejspíš ve správném topicu. přečti si první příspěvek a zkus uvedený postup.. pic

Back