• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Vrzání / rány od přední nápravy / kola

• Vlákno založil Vlákno založil Doofer
  • Datum založení Datum založení
Zdravím.
Již nějakou dobu sleduji že když se rozjíždím se studeným autem něco mi vrže od předního pravého kola (u spolujezdce).Připadá mi to jen když se třeba rozjíždím nebo prudce přidám plyn, když přejedu například nějaký hrbol nebo nerovnost tak nic. Po chvilce cca 5-10min už nic nevrže, jak kdyby se auto zahrálo a přestalo to. Nevím vůbec čím to může být. Je to Mazda 6 combi 2.5 2009. Děkuji za rady.
P. S. Zvrchu nad tlumičem jak se to promazava tak to jsem postříkal.

Zdravím.
Již nějakou dobu sleduji že když se rozjíždím se studeným autem něco mi vrže od předního pravého kola (u spolujezdce).Připadá mi to jen když se třeba rozjíždím nebo prudce přidám plyn, když přejedu například nějaký hrbol nebo nerovnost tak nic. Po chvilce cca 5-10min už nic nevrže, jak kdyby se auto zahrálo a přestalo to. Nevím vůbec čím to může být. Je to Mazda 6 combi 2.5 2009. Děkuji za rady.
P. S. Zvrchu nad tlumičem jak se to promazava tak to jsem postříkal.
ahoj, tak to seš nejspíš ve správném topicu. přečti si první příspěvek a zkus uvedený postup.. pic

Postupně jsem to nepozoroval asi od vánoc a nového roku jsme měl pocit, že po přejezdu slyším tupé, ale kovové klepnuti.
Hned jak opadl mráz a sníh tak jsem zvedl auto a díval jsme se v čem by mohl být problém. Vizuálně vše ok. Nedalo mi to, prostříkal jsem horní uložení červenou vazelínou (přes stříkačku), ale potom jak jsem to posadil na zem, jsem to vrznutí slyšel znovu. Takže znovu nahoru a začal jsem hýbat kolem nahoru dolu doprava doleva a když jsem uviděl jak čep na tyčce řízení se vyklá jak zub před vytržením tak jsme zjistil že čep je dávno po smrti. Takže výměna rovnou obou stran a je klid. Když už jsem měl auto nahoře, tak jsem se podíval na horní ramena ty silen bloky popraskaný možná i byly utrhé. Takže další týden půjdu do výměny tohoto a snad bude zase chvíli klid.

Back