Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Přesně tak. Mám Millers doma, stal trochu vis s dovozem, ale mam několik let klid a davem pokaždé výměne Tlumičů a jednou ročně tam natlačím stříkačkou co to vejde.Takže v podstate Red Rubber Grease od lubovolneho vyrobcu - Millers, Castrol, Morris...
Podle zvuku je to Kov na kov. Podívej se na Pružiny na ruční brzdě. Mají tendence dělat různé zvuky. Nejčastější pčicionu ale bývalý KRyci plechy brzd které se ohnou ke kotouči a doleji neplechu. Staci sundat kolo podívat se zda se někde nedotýkají nebo nejsou přitlačeny.Nazdar, poslednú dobu mi začalo hŕkať niečo na zadnej náprave, zvuk sa neprenáša do kabíny, skorej ho počuť zvonku. Prejavuje sa to tak že keď idem cca 15-60km/h a prejdem cez viacero nerovnosti za sebou tak to počuť, občas je to aj hlasnejšie, take kovové hrknutie. Na videu to počuť cca v polovici v 13 a v 18 sekunde. Často to býva aj hlasnejšie.
Tlmiče sú tam KYB (staré cca 2 roky). Strmeň na pravom zadnom kolese nový TRW a na oboch kolesách nové platničky ATE, kotúč Brembo - menené pred 2 týždňami. Auto bolo v servise a nevedeli prísť na to čo to je, stabilizačné tyčky sú vraj ok a inde nič nenašli…vymenili preto plávajúce capy a dotiahli kolesa (samozrejme to nepomohlo). Pozeral som sa na to aj sám, všetko vyzeralo byt vizuálne v rámci veku v poriadku (ani pružina nemala zlom alebo prasklinu ktorú by bolo vidno keď som mal koleso dole).
Nemate nejaké skúsenosti?
Odkaz na video:
super..diky..to si ulozim...v autorizaku mi totiz rikali , ze mam prasklou nejakou manzetu na spodnim rameni ci co a ta ze nejde menit a musim vymenit cele rameno, tak jsem se na to chtel mrknout....ted se mi zacal taky ozyvat zvlastni cvakavy zvuk kdyz parkuju s vytocenyma (staci i trochu ) kolama...
Ahoj Richie az budes vedet co ti to delal dej vedet. Mam některé silenbloky doma a nemam pro ne pravě využiti. Takže pokud bude mít zájem tak by jsme ti je prodal.super..diky..to si ulozim...v autorizaku mi totiz rikali , ze mam prasklou nejakou manzetu na spodnim rameni ci co a ta ze nejde menit a musim vymenit cele rameno, tak jsem se na to chtel mrknout....ted se mi zacal taky ozyvat zvlastni cvakavy zvuk kdyz parkuju s vytocenyma (staci i trochu ) kolama...