bohužel se musím přidat do tématu.
Před asi 3 týdny mi při pomalém přejíždění nerovností začalo vrzat asi od levého předního kola. Vyloženě vrzat, buď při přejíždění nerovností, nebo i v při vytáčení kol. Taky se mi zdá, že když otáčím volantem v malé rychlosti, když to vrže, tak cítím drhnutí. Ale nevím, jestli je to jen spojení v hlavě, slyším zvuk, tak si to představuju, fakt nevím.
Zkusil jsem promazat tlumiče z vrchu, ale bez úspěchu. (vím, četl jsem celé vlákno, že je to na bouchání, ale nebyl čas, tak jsem to vzal nejjednodušší metodou). Zajímavé je, že to zřejmě nevrže vždy, Ve vyšších rychlostech to neslyším, ani necítím a i v malých se mi zdá, že je k tomu dochází, když musím jet po nějakých nerovnostech a pak to vrže (spojeno i s vyšší teplotou). Druhý den sednu do auta a nic neslyším.
Může prosím někdo nafotit (nebo vyznačit) které dva šrouby se sundávají a kde se přesně maže? Nejsem od fochu, takže popis mi nic moc neřekne.
Mám domluvený servis, ale až na začátku srpna a to jsem se tam ještě vetřel s tím, že jsem čekal jen výměnu oleje atd. (dávám auto kontrolovat každý rok). Takže mám strach, jestli bude mít na výměnu ramen čas, čeká mě dlouhá cesta na dovolenou a prostě bych rád věděl dopředu, jestli by pomohlo jen promazání, nebo radši třeba už objednat ramena, aby se neztrácel čas.
Děkuji.