- 350
Áno, a mám podozrenie že to niekto doťahoval vo vzduchu, všimol som si to až dnes pri vymene hmloviek náhodouTo je fotene, ked je auto kolesami na zemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Áno, a mám podozrenie že to niekto doťahoval vo vzduchu, všimol som si to až dnes pri vymene hmloviek náhodouTo je fotene, ked je auto kolesami na zemi?
Hej to mas spravne podezrenie, tie siletbloky su vo strese. Vyzeraju ako po 10 rokoch povodne😄 Ako dlho je tam mas?Áno, a mám podozrenie že to niekto doťahoval vo vzduchu, všimol som si to až dnes pri vymene hmloviek náhodou
Neviem, auto mám necelé 3 roky, ale už sú v pláne aj spodné ramená, ale až na jeseňHej to mas spravne podezrenie, tie siletbloky su vo strese. Vyzeraju ako po 10 rokoch povodne😄 Ako dlho je tam mas?
A to kup aj tie horna a mas klud. A si to budes robit sam, tak vies ako sis to urobil a ze je to dobre😉 Ja to robim tak, ze si zmeram najprv stred kolesa od blatnika a ked dotahujem, tak prizvedne naboj do rovnake urovne a dotiahnem.Neviem, auto mám necelé 3 roky, ale už sú v pláne aj spodné ramená, ale až na jeseň
Všetky 4 urobím, sám, servisom moc neverím. Buď ako vravíš alebo podložim kotúč, uvidím, a nevieš či to vymením bez zhadzovania tlmiča? Či sa zmestim okolo pružiny?A to kup aj tie horna a mas klud. A si to budes robit sam, tak vies ako sis to urobil a ze je to dobre😉 Ja to robim tak, ze si zmeram najprv stred kolesa od blatnika a ked dotahujem, tak prizvedne naboj do rovnake urovne a dotiahnem.
No da sa, ale moc mista tam nie je. Ja som robil este tlmice aj struny, tak mi to islo dobre😁 Tak porozmyslaj este aj tie😆Všetky 4 urobím, sám, servisom moc neverím. Buď ako vravíš alebo podložim kotúč, uvidím, a nevieš či to vymením bez zhadzovania tlmiča? Či sa zmestim okolo pružiny?
Tlmiče som robil 3/4 roka dozadu, pružiny niesom rozhodnutý či chcem meniť, názory sú rôzne či sú unavené alebo nie, ale pre istotu som objednal už tú spodnú gumku pod pružinu z japonskaNo da sa, ale moc mista tam nie je. Ja som robil este tlmice aj struny, tak mi to islo dobre😁 Tak porozmyslaj este aj tie😆
Pruziny vyrdzia dlhsie ak tlmice, aj troje tlmice daju.Tlmiče som robil 3/4 roka dozadu, pružiny niesom rozhodnutý či chcem meniť, názory sú rôzne či sú unavené alebo nie, ale pre istotu som objednal už tú spodnú gumku pod pružinu z japonska
Myslíš že by ani tá sada tedgum za 100e nefungovala? Napríklad 50k km?Ja se ohledně té zadní nápravy rozhodl na to vykašlat, dalsich 25tis Kč za repas nápravy už nedám a dojezdím to
Ja by som vymenil cele rameno. Mozes si aj vybrat.Vramci setrenia mi znamy v servise navrhol prelisovat zadne siletbloky spodnych ramien, znacka ABS, cena 60 euro za kus, miesto 220 euro za cele rameno.
Blbo som sa vyjadril. ja mam nacaty zadny silentblok spodneho ramena na pravom prednom kole, inak ten druhy silentblok predny aj cap okomentoval technik na STK ako bez vôle. Tak chcem, miesto vysolit 500 euro za obidve predne spodne nove ramena, prelisovat tie silentbloky za nove, co mi sam clovek v autoservise navrhol, ked videl tu cenu. Myslel som tento diel https://www.autodoc.sk/abs/7805595Ja by som vymenil cele rameno. Mozes si aj vybrat.
"[Název Konkrétního Dílu] - TecDoc Katalog pro [Značku a Model Automobilu]"
Podrobné informace o [Název Konkrétního Dílu] pro [Značku a Model Automobilu]. Zjistěte technické specifikace, kompatibilitu a další detaily o tomto náhradním dílu v TecDoc katalogu.autodilyparts.cz
Podrobné informace o [Název Konkrétního Dílu] pro [Značku a Model Automobilu]. Zjistěte technické specifikace, kompatibilitu a další detaily o tomto náhradním dílu v TecDoc katalogu.autodilyparts.cz
Blbo som sa vyjadril. ja mam nacaty zadny silentblok spodneho ramena na pravom prednom kole, inak ten druhy silentblok predny aj cap okomentoval technik na STK ako bez vôle. Tak chcem, miesto vysolit 500 euro za obidve predne spodne nove ramena, prelisovat tie silentbloky za nove, co mi sam clovek v autoservise navrhol, ked videl tu cenu. Myslel som tento diel https://www.autodoc.sk/abs/7805595
Len netusim, ktora znacka tych silentblokov tam vydrzi viac nez rok
ABS su Holandsko. Mam predna ramena na GG.Blbo som sa vyjadril. ja mam nacaty zadny silentblok spodneho ramena na pravom prednom kole, inak ten druhy silentblok predny aj cap okomentoval technik na STK ako bez vôle. Tak chcem, miesto vysolit 500 euro za obidve predne spodne nove ramena, prelisovat tie silentbloky za nove, co mi sam clovek v autoservise navrhol, ked videl tu cenu. Myslel som tento diel https://www.autodoc.sk/abs/7805595
Len netusim, ktora znacka tych silentblokov tam vydrzi viac nez rok
Servis tvrdi, ze tie lacnejsie znacky su shit a vydrzia velmi kratko, tzn vyhodene peniaze.ABS su Holandsko. Mam predna ramena na GG.
Aj tak by som menil ramena cela. Ved silentbloky cap... a o chvilku to bude aj na druhe strane.
Jedno rameno za cca 100€
"Výběr Produktu - TecDoc Katalog pro Osobní Automobily"
"Vyberte Požadovaný Produkt pro Váš Automobil v TecDoc Katalogu. Získejte Přesné Informace o Dostupných Produktech pro Váš Konkrétní Model a Značku Automobilu."autodilyparts.cz
Myslim ze Delphi ani Magneti Marelli neurazi, lebo nemozu si dovolit predavat nejaky shit, kvoli menu. Delphi si robi aj svoje nieco. Magneti bude prebal, ale ako som pisal, kvoli menu to nebude shit. Mam Magneti horna na GG na prednej aj zadnej naprave.
TRW o nieco viac ako 100€.