Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Úplně tento samý problém taky pozoruji, dělá to třeba když je před retardérem prohlubeň. Mám kousek od baráku takový testovací a když nejedu krokem, tak to je rana jako by šly tlumiče nadoraz. Nevím jestli je to to zmiňované v recenzcích "Mazda 6 nerada příčné nerovnosti" .Chci se zeptat,zda se s tím někdo nesetkal.Hned od koupě se mi velmi sporadicky ozve jakoby silnější kovová rána od pravé přední části vozu.Dělá to jakoby při zhupu,například na křižovatce,kdy přejíždím kolmo silnici s vyjetými kolejemi.Stav se nezhoršuje,ale chtěl bych to řešit.Stabilizátor je bez vůle,auto se chová normálně.Na děravé silnici se to neprojeví.Čepy nevržou.Mám najeto 150 000km.Neřešil tento problém někdo.Dle STK je náprava pevná.
velmi sporadicky se ozve jakoby silnější kovová rána od pravé přední části vozu.
Takže jsi měnil celé rameno? V tom případě mě čeká čase asi aji pravé .
Ano,měnil jsem jedno rameno,to druhé je zatím v pořádku,prý nejvíce odchází to pravé kvůli dírám u krajnice.
za pokus nic nedáš, teda vyjma svého času. dostat se k čepu není žádná složitost a pokud odšroubuješ i ty dva šrouby, abys mohl čepem točit pořádně (vhodné je rameno vyndat z těhlice = z těch 2 šroubů), tak už je doplnění vazelíny hračka. jen si dej pozor při sundavání spony / kroužku co drží samotnou prachovku. hádám, že ti celý proces zabere cca hodinuMyslíte, že to bude také tím čepem a spraví to aplikace vazelíny?