• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Výběr CX-5, CX-30 nebo VW Tiguan

Nepřidá se tu někdo i se svými zkušenostmi s CX-30? @Sedly myslím, že ji jezdíš, jak si spokojený? Máš ji jako "druhé" auto nebo rodinné?
Továrna motor 90 kw hrůza povinnost dat stage 0,5 pak luxus nebo vzít 110 kw…exterier povedene auto….interiér nemam výhrady….provedeni Homura bez vytek…spotřeba 6.1 dávám 100 oktan benzin…zatím bez závad… jízdní vlastnosti za 1 …jezdím sám … manželka ma cx3 ja cx30 …občas se svezeme spolu…jinak na důchod bude jedno auto a to cx60 nej Mazda.

Osobně si nemůžu na sedačky v CX-30 stěžovat. Pouze když mám zapnutý tempomat a sundám nohu z plynového pedálu a posunu jí blíž k sedačce, tak mě trochu tlačí pravá bočnice sedáku do stehna, ale zvykl jsem si a neobtěžuje mě to.
Nejsem žádný buřtík, spíše hubený, 182 cm, 84 kg.
S vozem jsem spokojený, snad jen hlučnost od silnice při vyšší rychlosti je trochu větší, ale to mají japonci společné. Vlastnil jsem Hondu Civic 7G pak 9G a obě byly hlučnější od silnice.
Taky Hondu Concerto. Ta snad s tím byla v pohodě, jenže ta měla ještě poctivý podvozek.

Back