- 291
CX-5 se mi líbí i v bílé metle nebo červené.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jj barva nejezdí jen jsem ujetý na černou metlu nebo bílou perleťCX-5 se mi líbí i v bílé metle nebo červené.
To jsem čekal kdo se ozve 😂😂😂 na zimu jsem je vždy dával dávám a budu dávat třeba i na Lambo Urus… vydrž hned to napravim…mas je tamUpřímně, nikdy bych na tak hezké auto nedal takovou zrudnost jako plecháče. To vypadá doslova příšerně. Ostatně i to plastové nadkolí v černé u bílé varianty je též hrůza. Sám vozím 18 i v zimě pač ten vzhled bych prostě nesnesl a na pohodlí to fakt neztrácí. Jinak ano bílá černá špini stejně. Já bych ale volil jinou barvu. Mám rád třeba tu modrou....
Samsung S22 256GB Tapatalk
Nebylo na vyber za ty prachy jinak by bylaUpřímně, nikdy bych na tak hezké auto nedal takovou zrudnost jako plecháče. To vypadá doslova příšerně. Ostatně i to plastové nadkolí v černé u bílé varianty je též hrůza. Sám vozím 18 i v zimě pač ten vzhled bych prostě nesnesl a na pohodlí to fakt neztrácí. Jinak ano bílá černá špini stejně. Já bych ale volil jinou barvu. Mám rád třeba tu modrou....
Nevim fakt nevim …cerny alu super ty mame na leto zimu nejak šidím…plechy skoro stejna cena jak na obyc alu …asi jsem línej vybirat těch alu je mraky a luxusni vzhledy a plechy jenom jedny 😀Mohu vědět co tě vede k tomu to auto takhle na zimní období zprznit? To tě to při pohledu neboli samotného? Upřímně. Mám dvě sady 18 a není co řešit. A nevykladej mě že si jdeš koupit CX30 a pak už nemáš ani na tu sadu kol či rovnou vozit celoroční a jednou za pár let ty disky nechat nově stříknout. Jako můj obdiv. Já bych si musel namlatit při každém příchodu k autu
Samsung S22 256GB
Alu jsou luxus to bez debat ! Ja stárnu asi ! mě je tak vše už jedno 😀 ja bych si dal plech i na cx60 kterou si koupíme na duchod.Nevím jak mám vnímat tvůj příspěvek. Já s autem též jezdím skoro denně. Ano nechodím si ho jen prohlížet. Ale to nemění asi nic na názoru že nechám obuté 18 i v zimě pač to ničemu nevadí a nejezdíme s tím asi po poli na Ukrajině.
Ale tak jasně. Je to jeho věc. Mě je to buřt..
Myslím si že ale odeznelo dobam, kdy všichni snad i povinně přehodili na plecháče od malucha po lambo na zimní časy
Mohu vědět co tě vede k tomu to auto takhle na zimní období zprznit? To tě to při pohledu neboli samotného? Upřímně. Mám dvě sady 18 a není co řešit. A nevykladej mě že si jdeš koupit CX30 a pak už nemáš ani na tu sadu kol či rovnou vozit celoroční a jednou za pár let ty disky nechat nově stříknout. Jako můj obdiv. Já bych si musel namlatit při každém příchodu k autu
A ještě mají oba něco s očima
A ještě mají oba něco s očima
Kvůli kolům ?
Jo parking 😂 bože z vás se pos… jeden kola druhy čáry…admin vymaz fotky dik ! Nikde nikdo mi to tam bouchli dali fotku aut hubana a jeli do pr… otázka 5 vteřin… ja vas miluji kluci …faktA ještě mají oba něco s očima
Tim se to vysvetlilo 😹
A z jakého úmyslu vlastně ta fotka aut vznikla? Kdo má osklivejsi kola? Nebo více zadelane auto či kdo stojí hůře? NEEE už dám pokojOk
Jo parking bože z vás se pos… jeden kola druhy čáry…admin vymaz fotky dik ! Nikde nikdo mi to tam bouchli dali fotku aut hubana a jeli do pr… otázka 5 vteřin… ja vas miluji kluci …fakt
Kdo ma hezčí autoA z jakého úmyslu vlastně ta fotka aut vznikla? Kdo má osklivejsi kola? Nebo více zadelane auto či kdo stojí hůře? NEEE už dám pokoj