Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pravej švédskej heavy metal 👍Nechci to tady plevelit Katce, ale takhle vypadalo moje Volvo zespodu po 20 letech provozu bez jakéhokoliv ošetření
Výfuk taky původní 😉
Zobrazit přílohu 50646
Já tam teda sem tam rez vidím i na té přírubě, ale hlavně nechápu proč máš pořád potřebu cpát svoje auto ostatním do tématu aby všichni obdivovali jak se o něj pěkně staráš, ať už černá kola s modrou atd, na to máš snad svoje téma...Mimochodem.. Takhle vypadá originál po šesti letech.Zobrazit přílohu 50645
Samsung S22 256GB Tapatalk
Mám pocit, že moje vlákno rady všeobecně tíhne k tomu, aby tu byly i jiné věci a debaty, než jen moje auto a radosti/problémy kolem něj 😂Já tam teda sem tam rez vidím i na té přírubě, ale hlavně nechápu proč máš pořád potřebu cpát svoje auto ostatním do tématu aby všichni obdivovali jak se o něj pěkně staráš, ať už černá kola s modrou atd, na to máš snad svoje téma...![]()
Díky, inzerát jsem viděl. Jen je to pro mě dost z ruky. Jsem z okolí Zlína a @sniper200 píše pouze osobní předání🤷BN - Originál OEM výfuk Mazda 3 BN r.v. 2017 Duplex, bez koroze
Ahoj všem, prodám originální výfuk Mazda 3 BN r.v. 2017 jetý cca 6000km od novoty, poté uskladněn a zakonzervován, naprosto bez koroze. Nyní je čas ho poslat do světa :). Pouze osobní odběr ve Spomyšli (20km za Prahou). Cena: 6000,- Kčr.tapatalk.com
Třeba se na ceně domluvíte..
Samsung S22 256GB Tapatalk
S nakupem nepomuzu, ale mam naprosto stejny projev. Vzadu je duneni mezi 2 - 2,5k otacek hlasitejsi. Z kazde koncovky jiny zvuk - z leve takove prijemne vrneni, z prave jen takove pufani. RV je 2017, v provozu od 5/2018 jako predvadecka, aktualne najeto asi 90tis. A projev je od zacatku stejny, nebo aspon dost podobny.Začínám tomu mému barytonu při otáčkách motoru cca 2-2,5tis. přicházet na kloub. Když při těchto otáčkách za jízdy posunu hlavu blíž k čelnímu sklu, hluboký baryton zmizí, naopak čím více se odsunu dozadu, tím více se ozývá dunění. Proto mám ještě podezření na výfuk?? Z venku je výfuk v pohodě žádná dírka ani slyšet brumlání mimo koncovky výfuku, že by vyhnitý zevnitř?? (r.v.2016 s nájezdem 120 tis.??) 🤔 Taky se mi zdá, že z každé koncovky jde slyšet trochu odlišný zvuk, je to možné?
Pokud někomu z Moravy nebo západního Slovenska zavazí doma málo jetý orig. zadní díl výfuku v dobrém stavu na M3 (G120,G165, BM,BN) a chtěl by ho "poslat" do světa za normální peníz jako @Polsonside v tomto vlaknu, napište mi prosím do SZ. Vyzkoušel bych jestli by tomu mému "dunění" nepomohla výměna výfuku. Díky.
PS: V rámci Moravy a západního Slovenska nemám problém si pro něj přijet. Čechy asi jedině přepravní službou.
A nedělá to spíš ten středový díl? Ultersport právě že moc hlučný není.
Je to možný má větší průměr trubky a větší průchodnost dal jsem na odkaz na YouTubeA nedělá to spíš ten středový díl? Ultersport právě že moc hlučný není.