• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Výfuk - koupě

Je to možný má větší průměr trubky a větší průchodnost dal jsem na odkaz na YouTube
Jj, to asi bude tím.
Jako, jo, Ultersport je hlučnější než origo, ale lehce, spíš jen je takový brumlavější za nějakých podmínek (studený start, vyšší otáčky). Ale nic dramatického. 😅

To dělá ten střed bez druhýho katu

Je možné, že je odlišné těsnění mezi zadním a středním dílem výfuku pro 2,0 (BM) G120 a G165? Pro G120 mi to vyhledalo těsnění o rozměrech 62x74x5mm a pro G165 61x76x5mm. Vždyť ty výfuky jsou přece stejné nebo ne?

Poslední úprava:
Bylo mi nabídnuto zakázkové řešení catback výfuku s klapkami za 60 000 Kč.
Rád bych se poradil zda je tato cena adekvátní, nebo přestřelená. Nejsem si jistý zda je rozumné investovat všechny odložené peníze když se tato investice při prodeji vozu pravděpodobně nevrátí ledaže by někdo ocenil zvuk a možnost ovládání klapek což u běžně dostupných catback systémů z internetu není standartem

Pán mi napsal:
Za mě smysluplné řešení je nechat vše v sérii a udělat jen catback,
který bude mírný v zavřeném režimu a v otevřeném potlačit drone efekt a
vyrobit hlučný režim co nám motor dovolí, pokud toužíte po velkém hluku.
Samozřejmě otevřený režim pak není street legal.

Mám tedy otázku:
Má smysl jít do zakázkového catback výfuku s klapkami za tuto cenu, nebo existují kvalitní hotové systémy s dobrými recenzemi za lepší cenu?

Má někdo zkušenost s firmou DCar.cz (pro Ostravu a okolí) – dcar.cz ,nebo do3ry.cz (pro Prahu a okolí) – do3ry.cz?

@yyilnik no tak kravál za 60 papírů, to už je docela přepych i na pražáka :cool:

Není smysluplnější ty peníze investovat (i v rámci auta) do něčeho jiného? Např.: ultralehké disky, upgrade brzd, nové tlumiče...

Já vím no... Uvědomuji si to nechci jen tak pustit své těžce vydělané peníze do něčeho takového, proto jsem pánovi napsal:

Byla by pro mě spíše finančně výhodnější možnost postupné úpravy.
Kdy bych na originální výfuk prozatím chtěl od Vás namontovat klapky a koncovky tlumičů – větší a agresivněji je vytáhnout ven
Případně odstranit sériové tlumiče u koncovek?

Máte/máš pro mě tip na výfukový systém například od CorkSport za přijatelnější cenu?
Nebo nevíte jestli ho někdo neprodává z druhé ruky tady na foru?

Ten sem taky zvažoval ale ten dotah z USA stojí ranec nad cenu toho tlumiče..

Samsung S22 256GB Tapatalk

Takže tento výfuk od Racing Beat (odkaz) pasuje hezky netřeba nic měnit jen nahodit? Mám si ověřit podle VIN emailem jestli mi fitne na auto?
Videa zvuku máte někdo?

Na stránkách Racing Beat je uvedena cena 611.23$ což odpovídá cca 14 094Kč. To je extrémně levné v porovnání s nabídkou od Dcar.cz, kde:
"Nejlevnější je klapka před sériový koncový tlumič 14tis Kč.
Koncovky dle výběru 10-14tis Kč.
nebo komplet catback za 60k s klapky"

Racing Beat je kompletní catback bez klapek, ale za 5× menší cenu. No neber to.

Teď nejde přidat do košíku a zjistit dopravu, protože není skladem (očekávaná dostupnost 31.03.2025). Přidal jsem si aspoň email pro notifikaci.
@Max6 ,@Polsonside Kolik chtějí za dopravu?

S corksport očividně žádné zkušenosti?, je i dražší...

Když bych jej objednal je tu někdo v okolí Ostravy kdo by mi pomohl ho nahodit?
Ono asi není nutnost jít hned na ECU, nebo? Díky

Zvuku moc nepřidá ani výkonu po úpravě ECU výfuk od Racing Beat?
Dostal jsem názor že otevřené sání bere teplo a i kdyby bylo odcloněné ztratíš nějaký ten výkon údajně...

Máš aktuální setup: výfuk od Racing Beat, filtr K&N a ECU?
Je to dobrá volba, kdybych chtěl autíčko lehce upravit? Finance nějaké mám a radost bych si chtěl udělat, ale zatím sbírám názory ostatních.

Zvuku moc nepřidá ani výkonu po úpravě ECU výfuk od Racing Beat?
Dostal jsem názor že otevřené sání bere teplo a i kdyby bylo odcloněné ztratíš nějaký ten výkon údajně...

Máš aktuální setup: výfuk od Racing Beat, filtr K&N a ECU?
Je to dobrá volba, kdybych chtěl autíčko lehce upravit? Finance nějaké mám a radost bych si chtěl udělat, ale zatím sbírám názory ostatních.
Mám aktuální setup, že jsem vyměnil auto.

Došel jsem s pánem k závěru:
Nejvíce muziky za málo peněz je klapka (za 14.000 Kč) na sériový výfuk jak jsem uvedl,
protože můžete hlučnost ovládat.
Pokud řešíte drone, nemá smysl za méně peněz cokoliv jiného vymýšlet.

V druhé fázi úprav bych chtěl koncovky výfuku povytáhnout ven z difuzoru a zároveň je zvětšit (přikládám foto v příloze), aby auto na pohled vypadalo agresivněji. Ale odrazuje mě opět cena od pána (Koncovky dle výběru 10-14tis Kč.)
bez_nazvu.jpegIMG_8312.jpeg

Back