• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Výfuk - koupě

Teď nechápu máte aktuální setup, ale vyměnil jste auto?
Měl jsem M3 BM 2.0 s koncovým výfukem RacingBeat, ECU laděním od OrangeVirus a otevřeným sáním K&N 69-6033TTK (ano, vím že to za určitých podmínek saje teplý vzduch). Z toho důvodu mohu tvrdit, že to otevřené sání udělá větší zvukový WOW efekt než koncový díl tlumiče.
Dále jsem měl příčný zadní stabilizátor od RacingBeat, pružiny od RacingBeat, příčnou motorovou vzpěru od AutoExe a body kit od KnigtSports.
Auto už nemám, protože jsem ho prodal a raději začal jezdit Mazdou 6 MPS co jsme měli v rodině.

K&N Performance Intake System 69-6033TTK
Jak dlouho ti zabrala montáž, zvládl bych to jako úplný laik?
Jako je mi jasné, že se jedná o otevřené sání, které přidá sice více zvuku je trochu odstíněné tak by nemělo nasávat tolik teplého vzduchu z motorového prostoru. Sice zvuk se zlepší, ale dojde k poklesu výkonu vlivem otevřeného sání. Spozorovali jste v létě problémy s otevřeným sáním? Zase otevřené sání spolu s ECU by mohlo něco výkonu přidat (tudiž výkon by byl potom nastejno jak s origo boxem ale do toho o něco lepší zvuk) je nutnost jít hned na ECU jelikož jde do motoru více vzduchu?
Nebo byste doporučili raději ponechat originální airbox lépe ho odstínit a případně do něj vložit sportovní vložku BMC?

Muzu se zeptat, kolik ti je let? Bez jakekoliv urazky, jen me to zajima ;)

Muzu se zeptat, kolik ti je let? Bez jakekoliv urazky, jen me to zajima ;)
Je mi 23 jsem kluk který si sám vydělal na auto a taky na úpravy.
Přemýšlím ale logicky a nechci všechno utratit za jednu jedinou úpravu proto se tolik vyptávám.

A zas, proč řešíme sání ve vlákně o výfuku?...

Back