- 5 251
@Alamaster To vypadá parádně. Těším se, jak uvidím naživo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@Alamaster To vypadá parádně. Těším se, jak uvidím naživo
Mazdar kolegové! Tak jsem nahodil ty Hyper Blue a imho jsou lepší než nightbreakery. Dosvit srovnatelnej, barva mnohem lepší! Fotky to nezachytí, ale ta barva je stejná jako na LEDkách v DRL. Mrkněte na fotky, zajímá mě váš názor! PS: Asi budem muset udělat nějakej ten rychlosraz abysme to mohli prorovnat, ne?
¨Svítí fakt super, jdu do toho.
Jak to bude s životností?
Jasná věc!@Alamaster Ještě nám dej potom vědět, jak to svítí na vodě. Pokud nějaká ještě letos spadne ))
Pokud nějaká ještě letos spadne
nestraš, mám dovolenoupříští tejden bude vody, hoši ...
Ja takynestraš, mám dovolenou
vysvětlí mi to někdo, čím to je?
to není tak docela pravda, vláknové žárovky blikají taky normálně s "warningy" stejně jako LEDkové žárovkyna varovných máš vyšší odpor, protože máš samozdřejmě ještě boční a zadní. Ale když máš jen doleva nebo doprava tak ti odpor klesne a bliká to rychleji.
...a ty nemají na stránkách vůbec...Já jsem zvolil OSRAM cool blue hyper
...a ty nemají na stránkách vůbec...
Kde soudruzi udělali chybu?20% svitu navíc oproti klasice při sv. toku 1550 lm
vs.
110% svitu navíc oproti klasice při sv. toku 1550 lm
tak nevím
Cool blue HYPER nemají ofiko, protože nejsou schválené pro provoz na pozemních komunikacích.
Žlutě svítí tyto dvě žárovky stejně