Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
z vlastní zkušenosti vím že opravdu svítí perfektně ale až bude pršet nebo jen mokro tak čim bělejší tím víc se to ve tmě ztrácí takže zbytečně vyhozené peníze když to nemá žádnej efekt v noci na mokru a jsi pomalu jak když nesvítíš mám s tím zkušenost mám jev mí nynější M6 SW GY zlatá nažloutlá světla to je jiné kafe na mokru to vidíš že to svítí a nejedeš téměř po tměMazdar kolegové! Tak jsem nahodil ty Hyper Blue a imho jsou lepší než nightbreakery. Dosvit srovnatelnej, barva mnohem lepší! Fotky to nezachytí, ale ta barva je stejná jako na LEDkách v DRL. Mrkněte na fotky, zajímá mě váš názor! PS: Asi budem muset udělat nějakej ten rychlosraz abysme to mohli prorovnat, ne?
To má tuším @VitusMazdar!
Pánové, kdo tu má hid sadu v GHcku, mohl bych poprosit o foto jak je to tam připevněný? Případně jaky typ sady to je. Diky.
Jj kdyz koupis neco kolem 1500Kc, melo by to fachcit dobre. Jak to stoji min, je to sunt...Mazdar!
Pánové, kdo tu má hid sadu v GHcku, mohl bych poprosit o foto jak je to tam připevněný? Případně jaky typ sady to je. Diky.
@dJn3o myslíš konkrétně kde jsou schovaná trafa nebo jaké připevnění?
Typ je určitě H11 a jak již bylo několikrát řečeno, pozor na levné čínské padělky (vlastní zkušenost)
Jj kdyz koupis neco kolem 1500Kc, melo by to fachcit dobre. Jak to stoji min, je to sunt...
Já kupoval kdysi tady
Foto zde - hledej trafa : img_2135-2-jpg.6975