Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
IMO Bošinovic by si za to mohli říci i hodinu, protože ceny velmi normální. 660 za normohodinu při výměně oleje v Kodecaru, to tam asi zřejmě zaměstnávají výherce letošního Mazda Masters. Chtít 720 Kč za obyčejný syntetický Castrol, to asi spadli u Loudy z višně. Odpověď z ADJ "dle ceníku Mazda" je odpověď typická pro burana, který nepochopil princip trhu.
Z Tábora NIC...Díky za pěkný experiment Nechcete ještě pro zkoušku napsat do servis@mazdatabor.cz ?
Třeba se ještě ozvou. Říkal jste, že máte dost časuZ Tábora NIC...
Jo! Času mám na rozdávání, mám vše hotové.... (jako důchodce fakt nespěchám). Tak trochu vážně! Jsem tak malinko na rozpacích, co si mám myslet o jistém neočekávaném nezájmu ze strany servisů. Možná to je dobou - mají asi dost práce s přezouváním na zimní pneu, nevím. Zase ale z textu mé poptávky mohou tušit, že když budu spokojen, tak získají minimálně po dobu záruky zákazníka, který jim přiveze jisté penízky. Šokující jsou ty ceny oleje! To oni to nakupují v sudech za jiné ceny jak já koncový zákazník. Stejně to nemravně předražují! Například v CB-auto v Č. Budějovicích, kde jsem CX-3 kupoval, si za litr origo oleje Mazda účtují 610 Kč (!!!), ale pozor - jsou ochotni převzít od zákazníka olej, co si přinese, pokud je vhodný v originálním, neporušeném a neotevřeném obalu. Alespoň že tak....Třeba se ještě ozvou. Říkal jste, že máte dost času
to měl bejt vtip nebo jsi chtěl vědět o kolik si tahle partička nenasytů řekne...?A co Autopalace Spořilov?
A co Autopalace Spořilov?
to měl bejt vtip nebo jsi chtěl vědět o kolik si tahle partička nenasytů řekne...?
ANO! Nemusel jsem jim to ani říkat. I mi hned s daňovým dokladem dali "Mazda Elektronická servisní knížka" Kopie pro zákazníka, kde je vše, co je do té doby na autě děláno.Zapisuje se takova vymena oleje take do elektronicke servisni knizky? Popr. udelali to automaticky v te Bosine?