Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud tam máš tu dlouhou převodovku, krátkou tam dát asi nemůžeš. Já to zkoušel naopak a auto nejezdilo plynule.No ještě teda, při výměně za mojí dlouhou převodovku nebudu mít nějaký problém pak s něčím?
A pak poslední dotaz, uměl byste někdo případně sehnat?
Na moji g120..Pokud tam máš tu dlouhou převodovku, krátkou tam dát asi nemůžeš. Já to zkoušel naopak a auto nejezdilo plynule.
Pokud bys chtěl dlouhou, mrkni na tu moji. Z Polska mi borec místo krátké dovezl dlouhou, tak ti ji rád prodám, jestli to je ta na tvoje auto. Měl jsem ji tam pár dnů a řadila dobře.
Ano, G165 za G165. Ale místo G165 mi borec přivezl napřed G120. Já to nevěděl a nechal to tam namontovat. Auto si s tím nic nerozumělo. Tak jsem pak nechal dovézt G165 a to už bylo ok. Ale G120 mi teď leží ve sklepě. Takže kdybys chtěl, můžeme se domluvit.Na moji g120..
Strasne bych ji tam chtel :/
Prave by me zajimalo jestli nekdo ma s vymenou takhle skusenost uz
Ja to blbe precetl a neuvedomil jsem si ze ty jsi vymenoval g165 za g165...
Nene, děkuji, tu mojí si shovám případně, ona je relativně v pořádku, občas nejde zapřáhnout 1ka hlavně v chladným počasí.Ano, G165 za G165. Ale místo G165 mi borec přivezl napřed G120. Já to nevěděl a nechal to tam namontovat. Auto si s tím nic nerozumělo. Tak jsem pak nechal dovézt G165 a to už bylo ok. Ale G120 mi teď leží ve sklepě. Takže kdybys chtěl, můžeme se domluvit.
Zkus Tomáše Mikuše, Auto Palkovice. Případně klasicky najít přes Allegro od prodejce s dobrým hodnocením a nechat si poslat přes https://www.tovarzpolska.sk/ ...Mate odkaz primo na nejaky vyzkouseny shop nebo jste si nechali nekym dovezt?
Pokud by ti to řazení vadilo, koupi zruš. Mně to dělalo to samý, sralo mě to celý ty 4 roky, co jsem auto měl, a nic nepomohlo. Musel jsem nakonec měnit celou převodovku za jiný kus. Vyšlo to cca na 15k (převodovka a práce). Pak už to bylo ok. Prodávající ti o tom měl říct, takže ti to nemusí být blbý. Je to sice častý problém a pochází už z výroby, ale to neznamená, že to je v pořádku.Ahoj ,jsem tady nový. můj dotaz souvisí s řazením,kupuju Mazdu CX5 awd,2.0 benzín,manual ,výroba 9/2013,vin JMZKEK97600308813,absolvoval jsem zkušební jízdu vše s řazením bylo v pořádku, až na to, že jsem zaregistroval při řazení to šlo občas z 1 na 2 jakoby to šlo trochu přes zuby . Načetl jsem si o tom až dnes ráno zde/dokumenty pro servis jsem zde viděl/. Tak a teď začínám být fakt hodně nervózní , mám se hodně bát? Nebo radši koupi zrušit? /dál jsem zálohu/Děkuji vám za komentáře.Radek/ s nervama v kýblu/
Je tam klasický setrvačník.Ahoj, má někdo tušení, jestli má M3 BM 2,0 benzin dvouhmotu nebo jednohmotu setrvačník ? Budu měnit převodovku a rovnou s tím chci udělat spojku. Tak abych objednal vše co je třeba.. Dík
doufal jsem v to. díkJe tam klasický setrvačník.
Ahoj, 2017tka, takže je po záruce. Budu řešit vlastní cestou - 45tis za výměnu nedám, jejich postoj je takový, že smolík, doporučili koupit z vrakace jinou a namontovat.Tak naštěstí u mé BN je třetí převodový stupeň vpořádku. Jak na to reaguje servis v záruce? Výměna převodovky/synchronů?