Má pouze strana u řidiče.CX3 má v nárazníku mlhovku? Nejsou tam jen odrazky ? Tyhle světla nás tu má docela dost ,-) Koukni ke mě do galerie
každopádně bych světla kupoval od firmy Speedline kvůli ověřené kvalitě
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Má pouze strana u řidiče.CX3 má v nárazníku mlhovku? Nejsou tam jen odrazky ? Tyhle světla nás tu má docela dost ,-) Koukni ke mě do galerie
každopádně bych světla kupoval od firmy Speedline kvůli ověřené kvalitě
CX-5 ma take mlhovku v narazniku dole, ale pokud se nepletu, sviti jen na jedne strane. CX-3 to ma stejne, ne?
ty jo, to vypadá dobře. To bych bral kdyby místo těch odrazek tam bylo něco takového co bude fungovat jako brzdiče a asi i jako (dle popisku) mlhovky. Objednával někdo? Máte to někdo?Ale dá se to vyměnit. zde ODKAZ
Jj zevnitř vycvaknout a jsou tam jak bajonet, otočil a vyndatA jinak, jak se dostanu k žárovkám na osvětlení RZ ? Je to ten plast uprostřed co se dá vyjmout? Je obdélníkového tvaru.
A nepřídeš o funkci koncového mlhového světla??Ja som to objednal ..príde to koncom novembra
Super, budeme se těšit potom na foto Hlavně teda i na praktickou funkci "mlhovky"Ja som to objednal ..príde to koncom novembra
Jojo, to sedi. Ocekaval bych, ze z logiky veci, kdyz ma auto jen jednu mlhovku, ze by melo byt na strane ridice - do silnice. Nevim, jestli to tak je narizene, ale prijde mi to rozumejsi.CX3 má mlhovku na straně řidiče u spolujezdce je odrazka,
Mám noční nemůžu.Přijeď na Sraz PRAHA OC Chodov 29.10.2017 od 17ti hodin za pár vteřin namontujem
To stíhášMám noční nemůžu.
2018 dame sraz Mimoň letiště !Mám noční nemůžu.