Flexo90
výkonný člen KLANu
- 274
Jasně není problém, stačí upřesnit2018 dame sraz Mimoň letiště !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jasně není problém, stačí upřesnit2018 dame sraz Mimoň letiště !
200KM asi těžkoTo stíháš
...minimálne a chcem aby mi to ladili k farbe red SoulČervené tělo "žárovky", to je hned o 10 poníků víc...
Tak dej pak vedet jak to svitiNové H11 LED Zobrazit přílohu 11624
Bedla určite myslel na chybové hlásenie (nie nehlási nič) netvrdím že mnou použité H11 sú naj na svete ...ale myslím že sa vydupalo maximum z možnosti svetlometu a paraboly ..už som písal že mám v pláne meniť komplet svetlomety za LED svetlomety z prídavnými svetlami ako sú v top výbave cx-3 ,tak uvidímePrasklou žárovku určitě hlásit nebudou
Osobně montuji a doporučuji v H11 trošku jiné kafe. Dálkové světlomety a mlhovky bezkonkurenční
Výměna žárovek za LED u Mazda3 BM/BN
V potkávačkách viz foto (bavíme se tu samozřejmě na poli nelegálního zásahu do světlometů )
Výměna halogenových žárovek v potkávacích světlech
Nie som profík ...ale preložili sme tie moje LED H15 do hmloviek a svietili pod tým uhlom presne dole na cestu ...osobná skúsenosť ..problém bol v Mazde z tým že parabola nebola vytvorená uspôsobená na tento typ LED je tam iný náklon parabolyKdepak mlhovky mají právě usměrněné světlo, aby neoslňovaly..