Ahoj Mazďáci. Rád by som sa podelil o svoje skúsenosti s výmenou led žiaroviek na mojej Mazda CX3. Začalo to výmenou interiérového osvetlenia. Ten rozdiel sa mi natoľko páčil, že som sa rozhodol vymeniť aj exteriérové žiarovky za ledky. Najprv som si kúpil v obchode ledky do parkovačiek a potom som experimentoval s ledkami z Aliexpresu do stretávačiek a diaľkových. Stretávačky som kupoval celkove 3 páry za cenu približne 70€. A diaľkové mám z Aliho za asi 38€. Ani jeden pár do stretávačiek nemal požadovanú kvalitu. Či už išlo o materiál alebo vyžarovanie svetelného lúča (zlomená objímka, fľaky a duchovia v lúči)! Potom som si kúpil ledky do stretávačiek od
@Natural. Ten rozdiel v kvalite spracovania a svetelného výkonu bol zreteľný na prvý dotyk a pohľad!! Majú super pevné telo a lúč svieti tam, kam má a nemá žiadne nedostatky. Ledky v diaľkových z Aliho svietia síce trochu vysoko, ale svietia veľmi dobre a výborne dopĺňajú stretávačky. Oslepovania protiidúceho vodiča sa nebojím, pretože diaľkové včas vypínam. Na záver chcem dodať, že auto mám momentálne už full led!! Chýba už iba ledka do zadnej hmlovky a bude to kompletná výmena led žiaroviek na Mazda CX3.
Ešte by som sa rád poďakoval
@Natural -ovi za spoluprácu a na záver Vás všetkých, čo chcete meniť ledky prosím, neváhajte ho kontaktovať s prosbou o pomoc. To len aby ste nedopadli ako ja, že ma pokusy stály tak veľa peňazí.
Čauko a Mazdáár