Dakujem za odpoved. Ohladom tej homologizacie tych mojich LEDiek mi to bolo jasne, ale aj tak som ich nakoniec kupil, lebo som chcel cool biele svetla
. S tym chladenim H15 som si trochu robil starosti aj ja. Taktiez na denne/dialkove je pouzita parabola a biela LEDka v parabolach je podla mna dost napadna a je dost vysoke riziko pokuty, hlavne pri ich vyuziti na denne svietenie. Takze som namontoval aj samostatne pridavne svetla na denne svietenie (vid. foto), lebo sa mi aj pacila predstava, ze budem spolu so stretavackami svietit este aj slabo svietiacimi dennymi
. Cize problem chladenia pri dennom svieteni som takto obisiel. No a tie dialkove som nakoniec vyriesil tak, ze namiesto povodnych plastovych krytov som tam dal take protiprachove gumove kuzely z aliexpressu, ktore maju otvor na LED ziarovku tak, aby chladic mohol vytrcat von. Tie gumove kuzely som po obvode uchytil klasickymi kovovymi stahovacimi paskami, takze sa tam nema velmi prach ako dostat. Ale velmi tie dialkove nepouzivam (max. par minut nepretrzite), pretoze jazdim drvivu vacsinu casu v premavke (aj na dialnici) a oslnoval by som. Takze zatial ani neviem, ci je to chladenie dostatocne na nejake dlhodobejsie svietenie. V podstate mi ale ide hlavne o tie H11-ky, ktore svietia menej ako by som chcel (aj kvoli tomu nizkemu sklonu). A mohol by si mi prosim dat vediet aj aka je cena tej prestavby na bi-led? Ide o namontovanie svetiel z vyssich vybav alebo je to nejaka custom uprava?
Taktiez ak aj cisto nahodou vies o cervenych ziarovkach w21/5w do zadnych svetiel, ktore nesvietia viditelne menej ako halogenove, tak by ma velmi potesilo, keby si dal vediet ake su vhodne
Vyskusal som Osram LEDriving Premium a po vyskusani som nechal halogenove, lebo tie Osram LED su jednoducho slabsie a hlavne za dna je to vidno. Uz halogenove sa mi nezdaju ako nejake extra silne a slabsie by som tam urcite nedaval.
Zobrazit přílohu 17008