- 715
Mám pocit, že @Natural by ti rád pomohlBohuzel moc ne strasne malo casu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mám pocit, že @Natural by ti rád pomohlBohuzel moc ne strasne malo casu.
Bylo mi potěšením. Doladíme denní svícení a blinkry a bude to full TOPAhojky, vcera srazik s Naturalem, pohodovej chlap ktery odvedl super praci a Magda sviti suxusne. Diky moc
Dezonil dnes také vyřešen. LEDku do dveří bez chladiče si dal omylem do kastlíku. Ani si nevšiml že mu každé dveře svítí jinakRobine, až budeš mít pro mě ty xenony, projdeme spolu i všechny ledky raději. Ten kastlík mi taky zlobí.
Tady ti kazdy doporuci Mr. LED => @Natural viz toto vlakno...pokusy s cinskyma LED to uz take par lidi zkouselo (podle toho co jsem cetl) a nakonec vetsina skoncila Robina.Zdravím všecky,
včera jsem si dovezl GHčko domů a po nezbytnostech jako registrace příjde na řadu i nějaké to krášlení, které můžu začít "oLEDováním" spíš mi jde o interiér, parkovačku bych klidně oželel (stejně zbydou ještě další halogeny v podobě přísvitu do zatáčky plus mlhy). Nad couvačkou a SPZ bych možná taky uvažoval...
Co jsem se díval, Číňan na aliexpressu nabízí blíže paticově nespecifikovaný pack 12cti kusů za cca 11 dolarů (260,- +-) s trochou štěstí to bude mít stejnou teplotu barvy a s úplným štěstím to bude fakt sedět... České obchody si zase jsou schopny říct klidně i pár stovek korun za kus (třeba v případě T20 do couvačky)
Když už je tady tak rozsáhlé vlákno a ochotní lidé plni informací, rád se nechám inspirovat, poradit si
Máte prosím nějaký ověřený "kit" co se dá pořídit a za kolik ?
Díky moc,
Pavel Legolend
Neváhej oslovit Natural a garantuji že máš po problému On si tě tady stejně najde tak jako tak. Vše vysvětlí, vyřeší a doladí jak se patříChlapi, už jsem u SPZ vyměnil 2 páry LEDEK. Má někdo zkušenost s něčím, co funguje v rámci ebay,ali? Nebo je u SPZ nutné koupit nějaké OSRAMky?
Fungují mi skvěle od @Natural , proč zkoušet něco co už někdo vyzkoušel na desítkách vzorkůChlapi, už jsem u SPZ vyměnil 2 páry LEDEK. Má někdo zkušenost s něčím, co funguje v rámci ebay,ali? Nebo je u SPZ nutné koupit nějaké OSRAMky?