• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Výměna zrcátek bez blinkru/za s blinkrem

Maiklozo

nový člen
3
Ahoj ahoj, nepředělával jste někdo, nebo nedokázal by jste mne poradit, jak dodělat zrcátka s blinkrem, z Mazdy 3 MPS, sehnal jsem si zrcátko s blinkrem, protože jsem na us fórech četl, že to bejvá i plugnplay, ale bohužel u mě ne.

Zrcátko co mám já, bez blinkru. Má rvm, vyhřejvání, sklápění, el nastavování. Všechny piny obsazené.

Sehnal jsem zrcátko z MPS, taky má všechy prvky výbavy, taky všechny piny obsazený. Rvm jde, sklápět jde, nastavovat jde, ale blinkr ne.

Díky za radu.

Dveřní elektroinstalace bude zřejmě stejná, ale problém bude mezi BCM a dveřma, kde chybí vodič.
Takže by se to dalo vyřešit tak, že by si natáhnul nový vodič od BCM (pin 5C a 5E) ke dveřním konektorům.

Dveřní elektroinstalace bude zřejmě stejná, ale problém bude mezi BCM a dveřma, kde chybí vodič.
Takže by se to dalo vyřešit tak, že by si natáhnul nový vodič od BCM (pin 5C a 5E) ke dveřním konektorům.
Mockrát děkuju za odpověď, jen pro moje upřesnění, co je BCM? A je natažení drátů, složitý? Diky moc

Body Control Module, prostě řídící jednotka 😉
Je umístěna vlevo pod přístrojovou deskou. Musíš sundat spodní plastové krycí panely pod přístrojovkou, aby ses k BCM dostal.

Jestli to máš blízko do Kolína, tak můžu pomoct.

Maiklozo: Můžeš mi potvrdit, že do zpětného zrcátka vedou dva konektory? Jeden je vetší s osmi vodiči, a druhý menší se dvěma vodiči.

Podobná vlákna

Odpovědi
131
Zobrazení
12K
Back