Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, mam CX5 koupenou pred tydnem, skladovka - vyrobeno v 12/2023. A Android Auto bezi bez dratu. Ale na telefonu musi bezet jak BT, tak i Wifi. A je fakt, ze telefon hřeje jak radiatorNechce se mi to psát "nahlas", ale je opravdu možné, že Mazda doinstalace je rozdílná od té tovární?
CX-5 Y2023 má již vše bezdrátem (užívám AA i dobíjení) a za cca 5kkm nic nepadalo (ťuk-bum-prásk).
Carlinkit/ryzí AA jsem testoval v M6 (ta měla jen drátové řešení z výroby) a chovalo se to jak píše @VanThomass = padalo to 2-4x/100km
2023 je už úplně jiný infotainment, tam žádná doinstalace není třeba. Podle mně se tady řeší předchozí infotainment vs. wireless atd. Ale možná jsem mimo, nějak jsem tohle vlákno nestudoval.Nechce se mi to psát "nahlas", ale je opravdu možné, že Mazda doinstalace je rozdílná od té tovární?
CX-5 Y2023 má již vše bezdrátem (užívám AA i dobíjení) a za cca 5kkm nic nepadalo (ťuk-bum-prásk).
Carlinkit/ryzí AA jsem testoval v M6 (ta měla jen drátové řešení z výroby) a chovalo se to jak píše @VanThomass = padalo to 2-4x/100km
Ano, můj SMG S23+ toho má taky plné zuby,musel jsem vypnout rychlé bezdrátové nabíjení, teprve pak se neuvaří a nezačnou lítat termo-hlášky.Ahoj, mam CX5 koupenou pred tydnem, skladovka - vyrobeno v 12/2023. A Android Auto bezi bez dratu. Ale na telefonu musi bezet jak BT, tak i Wifi. A je fakt, ze telefon hřeje jak radiator
Já to tak taky chápal a domníval jsem se, že doinstalace bezdrátu tam, kde chybí se provádí (mimo jiné) i třeba Mazda originál komponentem, který by se nemusel lišit od mého již zabudovaného... ale souhlas, třeba to není jen o tomto fragmentu, může to souviset s celkem a pak to identické být nemusí.2023 je už úplně jiný infotainment, tam žádná doinstalace není třeba. Podle mně se tady řeší předchozí infotainment vs. wireless atd. Ale možná jsem mimo, nějak jsem tohle vlákno nestudoval.
Díky za odpověď.Jo to jsem řešil taky, odparovat BT od infotainmentu radia jak v radiu tak v telefonu. A pak se pripojit na ten smartbox BT a rozjede se to
Děkuji. Poněkolika násobném restartování obou zařízení (tel. i ifotajment) jsem naparoval a všechny normální funkce Mazda zprovoznil. Bohužel napárování na AA se mě vůbec nedaří. Zařízení se mezi sebou na párování AA vůbec nevidí. Android Auto v nastavení zůstává šedivé. Nejde přes bluetooh ani kabel (vyzkoušeno více kabelů i kabel kolegy který se u svého auta na AA připojuje).Restartuj telefon
Děkuji Moc!!!!!! Bez tebe bych to neudělal! O tom přepínači pod krytem SD karty jsem nevěděl. Přes kabel už mě to jde. Bezdrát zatím ne. Jestli máš nějakou radu? Ale i tak moc děkuji za tvůj čas! PepaA co ten přepínač pod krytem sd karty. Má dvě polohy. Wired a wirelles. V telefonu tuším ještě povolit ladění USB ve vývojáři.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Nene. Je pořeba se připojovat se přes bluetooh k vyměněnému boxu pokud je i bezdrátový (v mém případě smartBox-7C94 ) a ne k Mazda infotaimentu!!! Samozřejmě přepnout u SD karty na bezdrát.U bezdrátu už bylo vše napsáno. Zapomenout zařízení Bluetooth v infotaimentu i telefonu pak znovu naparovat a vše povolit. Možná zkusit aktualizaci android auto v telefonu či v telefonu v tom AA pohledat v nastavení..zkus to bezdrátově spárovat přes AA v telefonu. Je tam průvodce připojením.... .
Samsung S22 256GB Tapatalk
OK. Bohužel to jsem blbě pochopil. Dával jsem zapoměnout BT na obou zařízenich, ale znovu napárovat na Mazdu.To jsme ti ale celou dobu říkali.....