• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Wireless Apple CarPlay/Android Auto pro systémy bez podpory WiFi připojení

• Vlákno založil Vlákno založil jirin_
  • Datum založení Datum založení
Ahoj hoši.
Tak potřebuji novou radu. Několik měsíců jsem bez problému používal dokoupené AA wifi z Alliexpres. Auto si, před měsícem půjčila dcera a snažila se normálně bezdrátově připojit k AA. To se jí nepodařilo a po vrácení vozu se, ale ani mě už vůbec nedařilo připojit bezdrátově ani přes kabel. Během nekonečného opětovného zkoušení přes wifi i kabel se mě ulomil přepínač bezdrátu u karty navigace. Zakoupil jsem tedy novou krabičku AA na Alliexpres z funkčním přepínačem a v naději že se stala nějaká softverová chyba v AA krabičce, ale připojení stále nejde. Zkoušel jsem i přes diagnostickou obrazovku vymazat eventuální chyby. Vše se tváří připojené, ale na obrazovce aplikace je řádek Android auto šedivý. Nemáte někdo zkušenost v čem by mohl být zakopaný pes? Díky za rady. Díky Pepa
Screenshot_20250102_164635_One UI Home.jpg Screenshot_20250102_164646_One UI Home.jpg 20250102_161448.jpg 20250102_161514.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Jestli to nejde ani přes kabel, tak bych hledal chybu v konektoru. Stejně se chovají všechny USB?

Ahoj hoši.
Tak potřebuji novou radu. Několik měsíců jsem bez problému používal dokoupené AA wifi z Alliexpres. Auto si, před měsícem půjčila dcera a snažila se normálně bezdrátově připojit k AA. To se jí nepodařilo a po vrácení vozu se, ale ani mě už vůbec nedařilo připojit bezdrátově ani přes kabel. Během nekonečného opětovného zkoušení přes wifi i kabel se mě ulomil přepínač bezdrátu u karty navigace. Zakoupil jsem tedy novou krabičku AA na Alliexpres z funkčním přepínačem a v naději že se stala nějaká softverová chyba v AA krabičce, ale připojení stále nejde. Zkoušel jsem i přes diagnostickou obrazovku vymazat eventuální chyby. Vše se tváří připojené, ale na obrazovce aplikace je řádek Android auto šedivý. Nemáte někdo zkušenost v čem by mohl být zakopaný pes? Díky za rady. Díky Pepa
A viděl jsi vůbec někdy AA přes tuhle krabičku v provozu? Osobně mám tu zkušenost, že přes to jede pouze Carplay. AA nejde ani na drát ani na bezdrát.

Poslední úprava moderátorem:
taky se mě to stalo, pomohl až factory reset telefonu , pak se to hned rozjelo, zkus ale vymazat data a cache aplikace AA, pak ji odinstalovat (možná půjdou jen aktualizace) a znova nainstalovat

@HonzaZJapancars to je blbost , nám ostatním to nirmálně funguje ...

taky se mě to stalo, pomohl až factory reset telefonu , pak se to hned rozjelo, zkus ale vymazat data a cache aplikace AA, pak ji odinstalovat (možná půjdou jen aktualizace) a znova nainstalovat

No úplně není, existují verze s USB C, které skutečně umí jen Carplay wireless a nic jiného. Tahle co má @Pepan666 to tedy není a umí tedy obojí, to jsem přehlédl, sorry.

Existovat můžou, ale říct, že funkční neexistují je prostě blbost

Existovat můžou, ale říct, že funkční neexistují je prostě blbost
Ale to jsem přeci nikde netvrdil 🙈. Týkalo se to všech usb C wireless, co mi prošly rukou, tak mně napadlo, jestli náhodou taky nemá tuhle "zvláštní" verzi. Teď když jsem si dočetl diskusi vidím, že nemá, že mu to už fungovalo. Zároveň tedy vidím, že už existují verze, které by měly umět obojí wireless. Toť vše.

Zkusil jsem vymazat data a cache aplikace AA, pak ji odinstalovat (aktualizovat) bez úspěchu. Factory reset si myslím, že nepomůže. Teď se zkoušel připojit kolega v práci a stejný problém jak popisuji v výše. :confounded::oops::oops::oops: Napadá mě jen zkusit odpojit infotejment na palubce jestli tam by se něco bez napájení zresetovalo?

to spíš ne, pokud nepomuže rest pomocí tlačítek

Mute + Back + Nav držet cca 10 vteřin dokud se systém nezačne restartvat

Mute + Back + Nav držet cca 10 vteřin dokud se systém nezačne restartvat
Děkuji, děkuji. děkuji!!!! Pomohlo. Dva měsíce trápení a už to jde na 100%!!! Pokud možno dejte odkaz pokud je někde návod a měl by měl někdo stejný problém.
Ještě jednou díky. Pepa

Mazda.jpg

Back