- 6 693
Jakože by to Mazda prodávala na Aliexpressu?originální z mazdy asi není nebo je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jakože by to Mazda prodávala na Aliexpressu?originální z mazdy asi není nebo je?
Toto téma jsi trochu pročetl?Tak jsem to nemyslel spíše jestli nemá Mazda toto jako origo díl no a jaké jsou s tím zkušenosti teda s tou Čínou
Pročetl celé jenže doba se mění a já rozhodně nejsem nějaký borec nicméně věci kolem bezdrátového AA nebo Carplay mě zajímají a za každou zkušenost jsem vděčný.Takže když někdo napíše že lepší než koupit adaptér do usb je koupit modul v číně a o stránku dříve si přečtu že lidem hřejí mobily při použití modulu jak pece tak nevím a proto se ptám.Jaké jsou zkušenosti tentokrát obecně s bezdrátovým AA / Carplay u vozů Mazda?Co je dobré co lepší a co ne?