Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jsou přesně na hraně Oproti původnímu stavu šly dokonce kousek dolů (hlavně pravé) a celkově se nastavily více do šířky oproti původnímu stavu.Natural nemáš je trochu zvednuté?
Evidentně nechceš nic ponechat náhodě. Držím palce ať se nic nepřihodí. Někde v noci rozdělávat světlo by byl pech. Ale měl by jsi trochu více věřit autě.Našel jsem sadu za 9 euro. Svítivost 4300K. Ty mám i teď od Osramu.
Jde mi jen o strýčka příhodu. Chci být co se auta týče připraven na všechno. Ještě musím sehnat novou rezervu. Je tam dojezdova a vypadá origo z výroby. 15 let stará.
jak píše Radfire, standardní teplota všech xenonových výbojek je 4300K (žlutá teplá), maximální povolená je 6000K (modrá studená). V mojí GH jsem vozil 6000K , svítilo to krásně do modra