- 5 251
Tak prozatím stačí přehodit levou za pravou a uvidíš, jestli je problém ve výbojce nebo ne. Nejjednodušší řešení, jak poznat, kde je chyba.Včera jsem náhodou zjistil, že mi nesvítí pravý xenon, ale když jsem vypnul a zapnul světla, tak se rozsvítil. Jak zjistit, co je špatně? Samozřejmě, můžu koupit novou výbojku za tisícovku a vyzkoušet, abych pak zjistil, že to bylo něčím jiným a litr v prdeli
Když xenon pokaždé nastartuje, tak je chyba většinou ve výbojce. Sám jsem to řešil na GH, kdy někdy xenon za jízdy zhasnul. Bylo vidět, že už je vysvícený. Po výměně výbojek je vše v pořádku
Jak píše @shr3k , stačí vyměnit řídící jednotku + startér. Popřípadě ještě kouknout na kostryNo ja tak jezdím uz 3 roky,někdy to naskočí hned,jindy musím rozinat,zhasinat světla třeba i 5minut než naskočí pravé světlo.Jedinou radu co sem dostal bylo,koupit nový světlo,nikdo nebyl schopný říct jestli je v prdeli trafo,nebo starter xenonu.Vybojku sem měnil,celkem tři kusy,nový i starý a světlo dal blbne.Pokud máš dost peněz,nech světlo vyměnit,pokud je ti líto 5ti tácu jako me,zvykni si a blikej,jako na diskotéce