• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Xenony, výbojky

• Vlákno založil Vlákno založil JaMiJa
  • Datum založení Datum založení
Rovnako som sa rozhodol pre výmenu výbojok (D4S Night Breaker), pretože už hádam každé auto s halogénmi svietilo lepšie. Pri výmene došlo k nepríjemnému zisteniu, že paraboly sú spálené, tak teraz dilema kam to dať pokoviť?
Kolik jsi měl nasvíceno, resp. najeto, když jsi řešil vypálené paraboly?

Dnes som si chcel došteľovať bi-xenony na GH a zistil som, že tomu nejako nerozumiem :( Ktorýmkoľvek kolečkom som hýbal tak mi prišlo, že sa svetlá nastavujú vždy len hore/dole a nikdy nie do strán. Akurát som ich kvalitne rozšteľoval. Nejaké rady?

Dnes som si chcel došteľovať bi-xenony na GH a zistil som, že tomu nejako nerozumiem :( Ktorýmkoľvek kolečkom som hýbal tak mi prišlo, že sa svetlá nastavujú vždy len hore/dole a nikdy nie do strán. Akurát som ich kvalitne rozšteľoval. Nejaké rady?
Návštívit nejbližší autoservis kde maji regloskop a nechat světla seštelovat, doma ten výsledek nebude nikdy dobrý.

Mám auto z 2015 no i mě se už začíná zdát, že to svítí na prd. Prasklé nejsou stále svítí originální z autosalonu. Po kolika letech jste se vy rozhodli to změnit? Jinak tam chci taky dát OSRAM Night Breaker, Laser Xenarc, D4S

Mám auto z 2015 no i mě se už začíná zdát, že to svítí na prd. Prasklé nejsou stále svítí originální z autosalonu. Po kolika letech jste se vy rozhodli to změnit? Jinak tam chci taky dát OSRAM Night Breaker, Laser Xenarc, D4S
Já měnil na M3 po nájezdu cca 130 tis. km a 8 letech provozu za Tebou uváděné Osramky. Po výměně velký rozdíl ve svítivosti hlavně na potkávačky. Tam dávám za 1 👍. U dálkových světel je zlepšení méně výrazné a současná CX-5 svítí na dálkové daleko lépe, ale nelze to úplně srovnávat, CX-5 má led.
Každopádně výměna Bi-xenonových výbojek svícení pomohla.

Dále by mohlo pomoci vyměnit parabolky. Jde vyměnit bez rozebrání světla, mám je na cestě tak pak můžu poreferovat. origo opravná sada

Back