- 862
Jak moc nové Mazdy?Tak som vybral SD kartu z novej Mazdy
Tady jsem psal o CX-5 (KF) 2023 případně 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jak moc nové Mazdy?Tak som vybral SD kartu z novej Mazdy
Dopsal jsem Ti odkaz výše ... to bude ono existuje třetí tool...Kúpená pred mesiacom. 21.2. Keď máš na mysli či už je zaregistrovaná (zapísaná) na VIN tak si myslím že už áno. Najazdené 500 km.
Kúpená pred mesiacom. 21.2. Keď máš na mysli či už je zaregistrovaná (zapísaná) na VIN tak si myslím že už áno. Najazdené 500 km.
Áno tiež mám podobne, veľa krát ma to chcelo navigovať na diaľnicu a v realite tam bolo pole 😂😂Dnes mi prišla karta s mapami a číňan ma pobavil že si myslí že medzí MT-ZA je už tunel, ti asi svet verí tomu čo vláda sľubuje desaťročie
Zobrazit přílohu 53128
Přesně tak,nedávno mi umřel mobil ,takže jištění pásek+kšandy.Dnes mi přišla karta z Alíku.Opravdu stačí jen vyměnit SD,nemusí se fakt nic nastavovat?Určitě jazyk ano.Mám to jako zálohu kdyby se mě vybil telefon tak abych se s rodinou nějak dostal dom a těch 500kč mě nezabije
Přemýšlím, proč za takové mapy vyhazujete peníze. Proč nestačí lepší mapy v mobilu? Ušetřlili byste peníze i nervy, když vás to posílá přes pole, hory a doly 😬
Nejazdím tak často miesta ktoré nepoznám takže mi stačí aj vstavaná navigácia. A karta kúpená od trpká na bazosi za pár eur. Nemusím riešiť telefón, nabíjanie, pripájanie atd.Přemýšlím, proč za takové mapy vyhazujete peníze. Proč nestačí lepší mapy v mobilu? Ušetřlili byste peníze i nervy, když vás to posílá přes pole, hory a doly 😬
tak to si radeji jednou za rok, dva, tri koupim SD kartu z Allegro za 700, nez davat 5000. Na druhou stranu, mam v aute AA a funguji vsechny pro me dulezite aplikace, Google Mapy, Waze i Mapy.cz. Kdyz tu SD kartu vymenim jednou za 3 roky, bude to pro me primerena akceptace neaktualni databazi kvuli zobrazovani, kde je jaka rychlost, kterou mazda nenacte ze scanovani znacek kamerou, ale bere je z navigacnich dat SDkarty versus cena.Mě třeba funguje verze Mazda toolbox. Teď mam mapy 01/21. Aktuální verze je 06/24 za necelý 3000Kč nebo si můžu předplatit aktualizace na 3 roky za necelých 5000Kč
Ted jsem koupil také novou kartu z Alíku a chtěl jsem ti zjistit verzi mapy,ale nemohu to na conectu vyvolat.Když zmáčknu navigaci a Informaci o navigaci,tak mi vyjede jen licence.Pod čím je ta verze ?