• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Aktualizace map navigace

Kúpená pred mesiacom. 21.2. Keď máš na mysli či už je zaregistrovaná (zapísaná) na VIN tak si myslím že už áno. Najazdené 500 km.

Kúpená pred mesiacom. 21.2. Keď máš na mysli či už je zaregistrovaná (zapísaná) na VIN tak si myslím že už áno. Najazdené 500 km.
Dopsal jsem Ti odkaz výše ... to bude ono ;) existuje třetí tool...

Perfekt, už to maká-sťahuje. Najprv to zálohujem pre zicher.
Díkes.

Z výsledkom ťa potom oboznámim.

Mal si pravdu a nie 3 hod ale možno až 4. Aj keď som si moc nepomohol lebo posledná aktualizácia je december 2023 ale aspoň si vytvorím zálohu a trochu som sa v tom zorientoval.

Jedno však nechápem, načo všeliaké toolsi - aplikácie keď aj tak to nefunguje. Tiež nechápem že to odo mňa nepožadovalo registráciu a vytvorenie profilu na nové auto. Mi to pripadalo ako nejaké provizórium od vývojara aplikácie.

Vypadá to, za mě, na změnu developera SW, více bude vědět zastoupení... ale ICT expert raději hledal a našel... a zafungovalo to ;)

Mělo by to trápit i nové CX-60, ale dost lidí vestavěné navigace ignoruje...

Mě třeba funguje verze Mazda toolbox. Teď mam mapy 01/21. Aktuální verze je 06/24 za necelý 3000Kč nebo si můžu předplatit aktualizace na 3 roky za necelých 5000Kč :D

Dnes mi prišla karta s mapami a číňan ma pobavil že si myslí že medzí MT-ZA je už tunel, ti asi svet verí tomu čo vláda sľubuje desaťročie :)

IMG20240918210657.jpg

Přemýšlím, proč za takové mapy vyhazujete peníze. Proč nestačí lepší mapy v mobilu? Ušetřlili byste peníze i nervy, když vás to posílá přes pole, hory a doly 😬

20€ iba a raz budú diaľnice aj na sk, a na pozeranie šipok na hud displeji

Mám to jako zálohu kdyby se mě vybil telefon tak abych se s rodinou nějak dostal dom a těch 500kč mě nezabije

Mám to jako zálohu kdyby se mě vybil telefon tak abych se s rodinou nějak dostal dom a těch 500kč mě nezabije
Přesně tak,nedávno mi umřel mobil ,takže jištění pásek+kšandy.Dnes mi přišla karta z Alíku.Opravdu stačí jen vyměnit SD,nemusí se fakt nic nastavovat?Určitě jazyk ano.

Za 500 jako rezervu budiž. Po mně chtěli v mazdě za mapy 17 tisíc, tak jsem vestavěnou navigaci nikdy ani nezprovoznil. A nechybí mi.

Přemýšlím, proč za takové mapy vyhazujete peníze. Proč nestačí lepší mapy v mobilu? Ušetřlili byste peníze i nervy, když vás to posílá přes pole, hory a doly 😬

Batéria na mobile pri permanentnom nabíjaní a pri spustenej navigácii dostáva dobre na frak. Vyskúšaj si ako je vrelý mobil. Takto sa aj jeho životnosť skracuje a batériu vymieňať je drahá záležitosť. Načo mám tam ten tablet keď mám čumieť do krpatého mobilu.

Nejazdím tak často miesta ktoré nepoznám takže mi stačí aj vstavaná navigácia. A karta kúpená od trpká na bazosi za pár eur. Nemusím riešiť telefón, nabíjanie, pripájanie atd.

Mě třeba funguje verze Mazda toolbox. Teď mam mapy 01/21. Aktuální verze je 06/24 za necelý 3000Kč nebo si můžu předplatit aktualizace na 3 roky za necelých 5000Kč :D
tak to si radeji jednou za rok, dva, tri koupim SD kartu z Allegro za 700, nez davat 5000. Na druhou stranu, mam v aute AA a funguji vsechny pro me dulezite aplikace, Google Mapy, Waze i Mapy.cz. Kdyz tu SD kartu vymenim jednou za 3 roky, bude to pro me primerena akceptace neaktualni databazi kvuli zobrazovani, kde je jaka rychlost, kterou mazda nenacte ze scanovani znacek kamerou, ale bere je z navigacnich dat SDkarty versus cena.
Ve zbytku se:
- ridim rozumem, vim kde se ma jak rychle jezdit
- tam kde si nejsem jist mi pomuze Waze

Koupil jsem na ali za 520

Back