• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Aktualizace map navigace

Pro členy klubu v ČR to puští za 1500-, Tady přeposílám jeho vyjádření k SD z Číny. A jeste chci dodat ,mi je to jedno ja vám chtěl dát jen tip na super podporu NAVi a super ceně oproti Mazdě. Nemyslím to zle...

Argumentujem tym ze pokym sd karta prejde z ciny na nase uzemie zazije si toho celkom dost, a urcite jej to znizuje kvalitu a zivotnost, ked sa SD karta poskodi po case uzivania nikto viac negarantuje nahradu alebo riesenie. My ano , vzdy sa snazime vist v ustrety a pouzivame original predpisne SD karty vyrobcom. Z Ciny casto krat pridu low cost verzie ktore ledva vydrzia rok a vznika tam riziko poskodenia celej jednotky connect. Zacina to vypinanim systemu a moze prist az k jeho poskodeniu. My sme na trhu uz 15 rokov a za svojou pracou si stojime.
Já nebudu řešit jestli platit klukům na Slovensko, nebo Číňanům či Mazdě - mám aktualizace zdarma a stejně si je nenahrávám jelikož používám CarPlay a integrovaná navigace je pro mne jen taková záloha co by kdyby….

Ale ze se kartě snižuje životnost tim že cestuje z Číny (jako by každá jiná necestovala) nebo ze si poškodíš jednotku (ta karta nedokáže zapisovat do jednotky) je s prominutím hovadina a pokud mi někdo bude něco takového tvrdit jako argument proč bych měl dát 3 násobek ceny jemu za to samé co je z Číny tak si od něj nic nekoupím - kdyby řekl chci na tom taky něco vydělat a nabízím za to rychlejší dostupnost nebo když bude nějaký problém tak nějaké prozakaznicke jednání tak fajn.

Ale na tyhle řeči fakt uz nemam žaludek.

Když to tady čtu, rozhodnul jsem se že bych taky mohl aktualizovat origo navigaci která je už dost zastaralá. Objednal jsem tedy SD kartu od číňana za 407kč ta došla za týden. I když jsem byl trochu skeptický, vložil kartu do slotu a ejhle, mapa naskočila ihned a vše funguje tak jak má. Mapy aktuální 4.2024 není co řešit a spokojenost.

Když to tady čtu, rozhodnul jsem se že bych taky mohl aktualizovat origo navigaci která je už dost zastaralá. Objednal jsem tedy SD kartu od číňana za 407kč ta došla za týden. I když jsem byl trochu skeptický, vložil kartu do slotu a ejhle, mapa naskočila ihned a vše funguje tak jak má. Mapy aktuální 4.2024 není co řešit a spokojenost.
Má karta Českou jazykovou podporu? Díky.

Ony to jsou spíš jen mapy a názvy ulic

Back