Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jak to bylo u tehle karty s aktualnosti dat ?Já jsem před 3 měsíci koupil tuhle. https://pl.aliexpress.com/item/1005...st_main.4.17ae1c24IzPYyL&gatewayAdapt=glo2pol Funguje perfektně,ale teďtrochu zdražila,já za ni dal něco přes 16 dolarů.
Míra, xkendy to pravdepodobne myslel skôr tak, že či si mal predtým už v aute inú kartu s navigáciou ? Nakoľko ako som ja pochopil z predchádzajúcich príspevkov na fóre, pokiaľ mi skončila platnosť aktualizácii máp na jednej karte s navigáciou tak keď si kúpim druhú tak už mi nepôjde aktualizovať verzia máp na tej druhej karte, preto treba kúpiť kartu s najnovšími aktualizáciami máp.Dle mého je to tak začátek roku 2024.Kruháč,který byl u nás zprovozněn loni před vánoci,tak tam už je.
A proč bych měl dávat 1600 Kč když mohu dát 500 Kč?Aktuální je,funguje dobře.Za 2-3 roky si koupím zase novou.Stejně to mám jen jako doplněk k AA.Chlapi já vám tu hodil solidní link na 100% kvalitu a aktuálnost mapových podkladů a vy tu řešíte SD z Aliku za 500-, 🫣
V Mazdě ta karta nebo update stojí 12 K ,úplně nesmysl cena.
Z Alli kupuju hodně věcí, ale toto zas není takový rozdíl v ceně abych to nevzal od Kluku ze Slovenska a vím že bude vše cajk a mám i případnou podporu.....
Ja som si klikol na tvoj odkaz a pod 80€ som od nich nič nenašiel, takže áno je pre mňa lepšie nájsť funkčnú kartu na ebayi alebo Aliexpresse a ušetriť 60€.Chlapi já vám tu hodil solidní link na 100% kvalitu a aktuálnost mapových podkladů a vy tu řešíte SD z Aliku za 500-, 🫣
V Mazdě ta karta nebo update stojí 12 K ,úplně nesmysl cena.
Z Alli kupuju hodně věcí, ale toto zas není takový rozdíl v ceně abych to nevzal od Kluku ze Slovenska a vím že bude vše cajk a mám i případnou podporu.....
Jelikož už jsem na světě dosti dlouhou dobu,tak takovým řečičkám nevěřím.Každý chce vydělat.Můj názor je,že karty v Asii stejně hromadně nakoupí a za tučný příplatek přeprodá.Mimochodem,obě dvě karty jsou z Taiwanu.Kolega na CX5 má už 3.kartu z Alíku a vždy vše v pohodě.Pro členy klubu v ČR to puští za 1500-, Tady přeposílám jeho vyjádření k SD z Číny. A jeste chci dodat ,mi je to jedno ja vám chtěl dát jen tip na super podporu NAVi a super ceně oproti Mazdě. Nemyslím to zle...
Argumentujem tym ze pokym sd karta prejde z ciny na nase uzemie zazije si toho celkom dost, a urcite jej to znizuje kvalitu a zivotnost, ked sa SD karta poskodi po case uzivania nikto viac negarantuje nahradu alebo riesenie. My ano , vzdy sa snazime vist v ustrety a pouzivame original predpisne SD karty vyrobcom. Z Ciny casto krat pridu low cost verzie ktore ledva vydrzia rok a vznika tam riziko poskodenia celej jednotky connect. Zacina to vypinanim systemu a moze prist az k jeho poskodeniu. My sme na trhu uz 15 rokov a za svojou pracou si stojime.
Jj je to možné. Ja do toho tak nevidím. Myslel jsem že by ty informace mohly někoho zajímat. Tak mám to smazat ? Vidím že vás to všechny pobouřilo a to je pravý opak toho co jsem chtěl 🫣Stejně si ty karty nechal naklonovat právě od prodejce na Alibabě. "pouzivame original predpisne SD karty vyrobcom" - tak to je hrozná pohádka.
Vůbec není potřeba nic mazat.Jj je to možné. Ja do toho tak nevidím. Myslel jsem že by ty informace mohly někoho zajímat. Tak mám to smazat ? Vidím že vás to všechny pobouřilo a to je pravý opak toho co jsem chtěl 🫣
Vůbec nepobouřilo,jen je třeba si uvědomit momentální situaci na trhu.Někdo si neumí ani nechce nic poslat z Alíku,Ebaye atd.Takže pro něho je to schůdné řešení,daleko levnější než řešení v Mazdě.A Mazdy si dost kupuje starší generace na ,,důchod",mnozí ani nemají internet.Znám dost těchto lidí s CX 3,5 případně Mazdou 2,3.Takže Váš příspěvek má určitě přínos.Jj je to možné. Ja do toho tak nevidím. Myslel jsem že by ty informace mohly někoho zajímat. Tak mám to smazat ? Vidím že vás to všechny pobouřilo a to je pravý opak toho co jsem chtěl 🫣