Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak mrkni třeba sem do alba. No, koukám, že to jsou jen 3 roky, ne 4. Ale i tak nečekám, že by se měly začít loupat. Ale je tu nějaké vlákno na disky a tam je celá řada odkazů na lakovny disků, některé možná i lepší než tato z Mostu. Tato z Mostu je docela kvalitní a levná, ale tehdy neměla až takový výběr barev, jak bych si představoval.A firma?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Ty OZ Hyper GT v černé se mi též hodně líbí ale váží bezmála 11kg jako originál a stojí skoro 11 tisíc kolo. To je za pouhý hezčí vzhled fakt pálka.No tak jsem si nějaké ,,nasadil” a jako nevypadá to úplně špatně - sníženo 30mm (cca co ten Eibach)
1 TEC AS4
2 TEC AS5
3 TEC GT Race 1
4 OZ Hyper GT
Zobrazit přílohu 49504 Zobrazit přílohu 49505 Zobrazit přílohu 49506 Zobrazit přílohu 49507
To máš co za kola? Černá? Které to jsou?
Nestojí - jsou za 6700 plus příslušenství myslím 250,-Ty OZ Hyper GT v černé se mi též hodně líbí ale váží bezmála 11kg jako originál a stojí skoro 11 tisíc kolo. To je za pouhý hezčí vzhled fakt pálka.
![]()
OZ I-Tech HYPER GT HLT 8x18, 5x114,3, 75, ET45 GLOSS BLACK
Součástí dodávky a ceny alu kol jsou šrouby nebo matice, středící kroužky a středové krytky výrobce kol. Šrouby nebo matice nebudou dodané, pokud jsou kola originál vrtaná. V tomto případě se používají sériové šrouby nebo matice z Vašeho vozidla. V některých případech nemusí být součást balení...www.pneufloryk.cz
Samsung S22 256GB Tapatalk
Tvoji váhu bych teď po svátcích potřebovalTy OZ Hyper jsou rozhodně za mě hezčí než Omnia, ale cena hold dost rozdíl. Nějak se mi zrovna nechce dát za sadu ALU 40 koláčů (při prodeji auta bych prodělal jednou trenky a pro ten "výkon" asi až zbytečné).
Jinak bych věřil, že právě u mě ta váha ukazuje o něco méně, pač to pozoruji i u mého osobního vážení, kdy na této váze mám vždy o něco méně.
Takže reálně bych věřil těm 12,5Kg. Uvažuji, jestli tedy nehodit do laku ty originální (matná černá).
Na originalech ale nezlegalizujes 225 pneu.Ty OZ Hyper jsou rozhodně za mě hezčí než Omnia, ale cena hold dost rozdíl. Nějak se mi zrovna nechce dát za sadu ALU 40 koláčů (při prodeji auta bych prodělal jednou trenky a pro ten "výkon" asi až zbytečné).
Jinak bych věřil, že právě u mě ta váha ukazuje o něco méně, pač to pozoruji i u mého osobního vážení, kdy na této váze mám vždy o něco méně.
Takže reálně bych věřil těm 12,5Kg. Uvažuji, jestli tedy nehodit do laku ty originální (matná černá).
Nojo tak když das tenké paprsky v černé verzi na tmavě auto ,,dodavkoidního” typu a ještě to zabijes takovými balony tak to opravdu nebude vypadat nikdy dobře.Jen bude těžké najít nějakou vhodnou alternativu. Třeba ani ty OZ Omnia nejsou na autě nějak moc hezké. Za mě moc obyčejné a tenké paprsky.
Zobrazit přílohu 49517
Za mě má třeba krásná kola a opravdu se hodící na M6 @Vitus
Ta kombinace je perfektní.
Svatá pravda - pneu co mám to mají a ve skutečnosti disk nechrání nic - tak vypadají jak vypadají 😂😂😂Jeste maly poznatek (kdyz koukam na ty OZety) - originalni disky na BM/BN jsou z meho pohledu tak blbe konstruovane, ze skutecne malo pneumatik s ochranou disku (i hodne vyraznou) skutecne ten lem disku presahuje, aby danou funkci mohly plnit!
Já třeba chtěl černý ideálně lesklé - jenže u těch tenkých paprsků proste vypadají líp ty světlé varianty které daji disku vyniknout.JJ, tady to vypadá o dost lépe a dokonce barvy mého auta. Ale ačkoli si umím představit R18, tak furt to není žádná extra krása.
To jo když já mám šedou takže si říkám ze to proste dost zanikne - no uvidím chci se na ne někde kouknout v reálu a nechat si je dat k autu.Mi se ty cerny OZ na M3 libi. Ale samozrejme s tema myma chudinkama brzdama to bude vypadat jinak.
Ja jdu, na rozdil od polsonside, po lesklych cernych. Asi je to blbost, ale ten matny nastrik mi prijde vice porezni a tedy narocnejsi na udrzbu![]()
Ty by mohli jít do folie jako to má Katka takže z chromu venku by zbyly znaky a nápisy vzadu - to by se dalo taky řešit až na ten přední kde mne řešení nenapadá.Bronzova barva kol k tem chromovym gangsta-style listam?![]()