99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 404
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dyť k těm novým diskům dostaneš typový list, tak ti to může být jedno.Takže ty Dezenty maj i s ET 50, ale zas nesedí šířkaZobrazit přílohu 49562 ve velkým TP, tam mám 7x18.....
Neznám - kdyby to šlo chtěl bych to auto bez kol 😅Znas nejakeho cloveka, co si koupil nova kola od Mazdy (nemyslim jako soucast noveho auta) a je mentalne v poradku? Ale ano, tak pokud to srovnavas takto, pak je Motec skoro zadarmo.
Héj 😃 Já si je dobrovolné koupil a necítím se retardovaný 😃 Já si prostě na M6 v 19' v orig. velikosti z aftermarketu prostě nevybral 🤨 Resp. vybral bych si, ale nechtěl jsem dát cca 9000,- za disk. Ale velkou roli sehrálo hlavně to, že se mi orig kola líbila a měl jsem je za 5000,- / kus nové v krabici. To rozhodlo, přiznávám.Znas nejakeho cloveka, co si koupil nova kola od Mazdy (nemyslim jako soucast noveho auta) a je mentalne v poradku? Ale ano, tak pokud to srovnavas takto, pak je Motec skoro zadarmo.