Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Měl jsem to jako pracovní benefit 😉 Ale samozřejmě to k prodejní zákaznické ceně mělo daleko 😉To ale nebyla "oficialni" Mazda cena, ne?
To já beru. Já reagoval na to, že jsem teda asi první, kdo si koupil dobrovolně origo kola 😃Mno a ja mel na mysli koupi za oficialni cenu.
Libit se ti muzou, ale na BN je nezlegalizujes, narozdil od "neoriginalnich" disku.Nejvíce asi 19 na M6 ale ty na M3 fakt shánět nechci.
Všechno se dá zlegalizovat a ty 19" by šli zlegalizovat i legálněLibit se ti muzou, ale na BN je nezlegalizujes, narozdil od "neoriginalnich" disku.![]()
Vzdyt to ma tenke paprsky, ktere nemas rad?!
Podívej ty brzdy jsou pořad stejný (směšně malý a orezlý) takže to už je asi fuk jestli 18 nebo 19.Vzdyt to ma tenke paprsky, ktere nemas rad?!
U 19" bych nemel problem s tvrdosti, ale s tim, ze to s temi brzdovyni kotoucky bude pusobit komicky. Uz ty 18" jsou na hrane.
Naopak polepšil bych si - ty Motec co se mi líbí váží v R19 krásných 8,2 kg.Tvrdost je dána především konstrukcí podvozku a to má Mazda za mě zvládnuté dobře. Dej si 18 kola na Fabii a poznáš středověk. Jen by ty 19 zabili další výkon. Ta atmosféra spíše potřebuje odlehčit. Jenže ty kola jsou všechny na stejný brdo. Nevím no.
Samsung S22 256GB Tapatalk