Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bude to prvy dodatocny nastrek na 10 rocnej mazde ? Ak áno, vyber si iny materialAhojky pánové, vím že se to dělá před zimou ale bohužel jsem se k tomu nedostala. Tak se ted hodlám pustit do ošetření podvozku. Na internetu jsem našla přípravek
Body 930 přípravek je na bázi asfaltu a kaučuku je k ochraně proti hluku, korozi a mechanickému poškození podvozku. Máte s tímhle přípravkem někdo nějakou zkušenost?? A další otázka ty koberce u podběhu sundat nebo se raději do toho nepouštět? Mám mazdu6 r 2007 105kw. Děkuji za odpověd
Je to Frydek -Mistek? Ptam se protoze na jejich strankach nemuzu najit odkud jsou ale kdyz zadam Palkovice do netu tak to vyhodi F-M. Rad bych to sveril nekomu zkusenemu protoze za Max6 je to pro me komplikovane ze severu MoravyTak jsem se celkem náhodou při pravidelném servisu dozvěděl, že nástřiky dělá i p. Mikuš v AutoPalkovice. Zítra ji tam jedu odvézt a snad se zadaří
Co jsem viděl a koukal, akorát tam měli jednu novější M3 co měli předchystanou na stejnou proceduru, měli ji pěkně odzbrojenou a spodek pěkně vyčištěný. Tak snad ze zadaří Při jejich zkušenostech z Mazdami ani nic jiného neočekávám
Super diky,zavolam muAno, F-M. Více také zde: https://www.mazdaklan.cz/threads/auto-palkovice-frydek-mistek.458/#post-20990
Dle mého názoru p. Mikuš s jeho týmem největší odborníci na Mazdy široko daleko
Před 5 lety jsem si nechal v Palkovicích udělat dutiny + spodek u mého bývalého GG,bylo to dosti rezavé,jako všechny tyhle auta,trvalo to 3 dny,platil jsem tehdy 3 000 Kč,použili DINITROL,do dneška je nástřik celistvý,hloubková koroze žádná,lemy jak víno.Byl jsem zpočátku u toho,opravdu se s tím pohráli,brousili,všechny plasty i nárazníky pryč,použili i stabilizátor rzi.Ted má auto ségra a jezdili jsme v létě-zimě.Takže za mě 1*.Doporučuji si zavolat nebo se stavit přímo tam pro podrobnější info, než všemožně spekulovat
Otázka také jak pro ostatní zákazníky, než u nich vedené a jim věrné, jestli je cena podobná apod., protože jak říkáš, jestli se živí firma jen jednou věcí, samozřejmě je cena nadsazená. Oni dělají Mazdy komplet, od rozmontování motoru do šroubku, po servisní prohlídky až po opravy karoserie a vždy vše perfektně
Halfar ale nedela s Dinitrolem ale pouze tam mazou ten vosk. Jinak dneska jsem volal do tech Palkovic a borci maji pristi tyden dovolenou tak mam zavolat 5.zari tak pak dam vedet jak jsem dopadnul.Měl jsem to "na fakturu" , takže to bylo 3.500 Kč + DPH. Ale v Dolním Benešově (Halfar) za to údajně chtějí ještě méně.
A ja zase budu koukat po Mazde,mel jsem i M3 r.v. 2003 a ano hnila ale staral jsem se a tak to nebylo tak strasne...Pripadne kdybych vyhral ve sportce tak by to resil nejaky Lexusno co k tomu dodat , příště koukat po něčem jiném ...Prostě prevence musí být, jinak nám to shnije pod nohama
http://www.autoforum.cz/zivot-ridic...********************************************* že by fakt sázka na něco od koncernu VW nebo švédského Volva byla jistotou ?