Jára
výkonný člen KLANu
- 139
Já jsem opravdu překvapen. Napsal jsem slušný Email a nedostal jsem odpověď.
http://www.autodilnamartinek.cz/kontakt
Potom jsem jim volal a prý si vymýšlím blbosti a mám si to objednat v Mazda centru a nebo si to mám vyhledat na smeťáku. Jim to dá moc práce to vyhledat a pak mohu díl vyhledaný odmítnout, protože mi to bude připadat drahé.
Já jsem si myslel, že jsem zákazník a zatím jsem jim neudělal problém. Objednal jsem si u nich před 2 měsíci výměnu silentbloku a to udělali dobře.
Teď si připadám jako totální hňup. Opravdu nevím, co dělám špatně.
---------------------------------------------
http://www.autodilnamartinek.cz/kontakt
Potom jsem jim volal a prý si vymýšlím blbosti a mám si to objednat v Mazda centru a nebo si to mám vyhledat na smeťáku. Jim to dá moc práce to vyhledat a pak mohu díl vyhledaný odmítnout, protože mi to bude připadat drahé.
Já jsem si myslel, že jsem zákazník a zatím jsem jim neudělal problém. Objednal jsem si u nich před 2 měsíci výměnu silentbloku a to udělali dobře.
Teď si připadám jako totální hňup. Opravdu nevím, co dělám špatně.
---------------------------------------------
1, Potreboval bych zakoupit úchytku nádrzky ostrikovace.
Byl to takový kovový pásek s háckem - viz obrázek v príloze.
Klidne i z jiného typu auta.
2, Chtel bych objednat takovou chlupatou kryktu kolem levého zadního kola.
3, Vzduchový filtr jsem uz 2 roky nemenil. Pokud nabídnete nejakou normální cenu, tak
bych si ho vzal.
4, Chtel bych koupit cerpadlo na ostrikovac svetlometu.
----------------------------------------------
Nemohu sundat levé zadní kolo. Me se roztrhla peneumatika a zavolal jsem asistencní
sluzbu. On to vyresil tak, ze mi prodal a nasadil kolo z vrakáce. Auto dojelo domu po
svých. Jenze to kolo se tam zaseklo a nedá se vyndat a já nevím co s tím. Pritom to drzí
jen na prolisované díre. Objednal bych se na servis. Muzete kolo sundat za 5min a nebo
ten disk v nouzi rozbrousit . Mám objednané pneumatiky az si je vyzvednu tak nechám vyvázit kola.
Poslední úprava: