Dával jsem sem (https://www.mazdaklan.cz/threads/nabijecka-autobaterii.1453/page-2#post-36986) své zkušenosti s fotovoltaickým panelem. Na průběžné udržování baterky v nabitém stavu bohatě stačí.
Poslední úprava moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud mám deaktivovaný i-stop,mohu koupit normální olověný akumulátor,např Banner?Na 2,5 Skyactiv benzín--kolik ampérhodin stačí?
Pokud to bude EFB, není problém, Banner IMO zrovna dělá kompatibilní.Pokud mám deaktivovaný i-stop,mohu koupit normální olověný akumulátor,např Banner?Na 2,5 Skyactiv benzín--kolik ampérhodin stačí?
By se mi asi vymazalo nastaveni telefonu ze ?![]()
Ano můžeš bez problémů, jak si myslíš že se dobíjí za jízdy z alternátoru ....nikde jsem tu nenasel a tak se ptam zde.....je mozne nabijet baterii primo v aute bez odpojeni kabelu ? ...u stareho auta jsem to tak delal...nemusel jsem baterii odpojovat...chci ji jen pred zimou ozivit...jezdim kratke trasy...
V posledních 15-ti letech Varta nebyla top. Jinak ta nová Mazda mě příjemně překvapila, zapomněl jsem zhasnout interiérové světýlko nad spolujezdcem jak jsem si hrál s kamerou. A ráno normálně nastartoval, páč to má tu funkci vypnutí po nějaké době nečinnosti (myslím, že mám nastaveno 10 minut). To chválím, a to je asi tak jediné plus oproti autům z minulého tisíciletí. Ale třeba přijdu časem ještě na další pozitivní věci; jen mě momentálně už nic jiného nenapadáVarta není nyní Top.
Mám už 3.Mazdu,ve všech měním olej po 15 000km(předepsáno je 20 000km),olej pořád používám 5W/30,jezdím krátké i delší trasy,u Skyactive olej neubývá vůbec.Takže servisní náklady jsou pořád stejné.Ale odbočili jsme od tématu.V posledních 15-ti letech Varta nebyla top. Jinak ta nová Mazda mě příjemně překvapila, zapomněl jsem zhasnout interiérové světýlko nad spolujezdcem jak jsem si hrál s kamerou. A ráno normálně nastartoval, páč to má tu funkci vypnutí po nějaké době nečinnosti (myslím, že mám nastaveno 10 minut). To chválím, a to je asi tak jediné plus oproti autům z minulého tisíciletí. Ale třeba přijdu časem ještě na další pozitivní věci; jen mě momentálně už nic jiného nenapadá. To, že to má o půl litru lepší spotřebu benzínu nemohu bohužel počítat, když frekvence výměny oleje je trojnásobná a cena oleje dvojnásobná. Takže samá negativa (oproti starším autům), ale to vypnutí..., to se musí nechat, to vymysleli moc dobře.