- 967
@Polsonside Co je to ten systém dual lock?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ak sú ti OEM poddimenzovane, preco neskusis tie EBC, ktoré su tu odporucane?Nevies ci sa GG MPS predne strmene zmestia za origo 7x17 60? Zase mam skrutene predne kotuce... nikdy som nezazil poddimenzovanejsie brzdy ako na GH..
Asi myslel upínací systém pro vyvažování kol Haweka duo expert. Doporučuji najít pneuservis s vyvažovačkou Hunter s přítlačným válcem, která umí diagnostikovat pneu a ráfek a určí i pozici na autě kvůli bočnímu tahu.@Polsonside Co je to ten systém dual lock?
A existují od ATE i destičky na El. Brzdu na mazdu 3 BN? Já je nikde nenašel..Máte někdo zkušenost s ATE destičkami na 6? Koukal jsem, že už dělají i na el. ručku. TRW z druhovýroby sice jakžtakž fungují, ale jen při jízdě na klobouka a jinak dost brzy vadnou.
Redstuff su vcelku setrne k diskom. Takze by som sa neobaval o nadmerne opotrebenie. Skor, ked by si vzal yellowstuff. Tie beru kotuce vcelku dost. Ale je aj lepsi brzdny ucinok. Zavisi ako jazdis. Rozdiel v kotucoch sa podla mna objavi az niekde pri vysokom zahriati, kde EBC vydrzia viac, kvoli zlozeniu. Pri beznej jazde a sem tam trocha viac brzdenia v kopcoch s Redstuff podla mna rozdiel nebude. Skor povolia dosticky ako kotuce. Ja mam aktualne vpredu zlte a na brzdy sa stazovat nemozem. Kotuce su USR.Pročetl jsem celou diskuzi a není mi jasná jedna věc.
Má smysl dát na GH obyč kotouče (Brembo) a k tomu EBC RedStuff , nebo to ty desky rychle sežerou?
Používám už dlouhý léta na svých autech kombinaci Brembo kotouč + ATE deska a je to bez problémů, jen GH obecně brzdí hůř než bývalá Almera N15 nebo současná i30 FD kterou máme doma. Tak mě napadlo že bych udělal upgrade desek, možná jen předek.
Jen pro pořádek, označení je správně?
- DP31765/2C - Přední
- DP3729C - Zadní
Tak ono pokud menis desky a kotouče tak k tomu máš duvod že jo?, a většinou pokud to nesprasi někdo tu výměnu, tak to bude vždy brzdit líp. Já sem ozkousel viz výše nové ATE vs nové DBA na RX a je to rozdíl moc( a taky mě to stálo pár peněz navíc) ale jak říkám do 6ky sem nechal dát TWR, a taky mě pripadlo že to brzdí líp(pac tam byly 7 let origo z vyroby) , do té doby než sem sednul zas do 8my??Já že si tady plno lidí ty desky chválilo a podle toho co psali tak poznali rozdíl ale měnili i s kotoučama, proto se ptám jestli bude rozdíl i se standartním litinovým plným kotoučem.
Jinak sada těch desek na předek vychází okolo 2500 Kč.