- 170
@okrujko Jenže jestli jsem se někde správně dočetl tak ty máš GH a na GH a starší jdou objednat RedStuffy bez problému v EU.
Co to vubec stoji na GH? Cela sada na predek od EBC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@okrujko Jenže jestli jsem se někde správně dočetl tak ty máš GH a na GH a starší jdou objednat RedStuffy bez problému v EU.
Já kupoval kdysi tady z Coventry, ale vidím, že Red Stuff už tam neprodává, kdovíproč.Co to vubec stoji na GH? Cela sada na predek od EBC
Ja som bral presne tuto sadu. S hladkymi kotucmi to je lacnejsie cca o 50-60€.Co to vubec stoji na GH? Cela sada na predek od EBC
Zatim vypadaji efektne, tak snad budou i efektivni. Ale myslim, ze budou dobre. Jen ted nevim, co s puvodnima NK brzdama, ktere maji najeto 16.5k. Zase schovavat, co kdyby nahodou, se mi to nechce a do srotu je tech kotoucu skoda.Jsem zvědav jak budeš s těmi kotouči spokojený. Pokud budou za tu cenu dobré tak až nastane čas tak do nich možná taky půjdu
Zatim vypadaji efektne, tak snad budou i efektivni. Ale myslim, ze budou dobre. Jen ted nevim, co s puvodnima NK brzdama, ktere maji najeto 16.5k. Zase schovavat, co kdyby nahodou, se mi to nechce a do srotu je tech kotoucu skoda.
Zobrazit přílohu 28230
Nejaká reálna skúsenosť s kotúčmi? Sú to už skoro 2 mesiace, môžeš poreferovať
Tak jsem na ten předek nechal dát destičky od BREMBA. Mám je i na zadku a spokojenost. Najeto pár tisíc kilometrů a nepískají ani nešpiní kola.Skutecne to vypada, ze je ATE ne predek nedela. Misto nich bych pouzil klidne Textary, je to srovnatelna kvalita. (OEM cislo desticek GMY5-33-28Z)
ebc red prasia minimalne, ak je na cx3 otvoreny brzdic tak ti bude radit doska s farbou auta haMazdar někdo poradi chci nasadit na mou cx 3 nejake kotouče z destičkama co moc nešpini a jsou sexy hahaha moc dik
Moc dík ale to jsou jenom destičky scháním aji kotouče popřípadě celou sadu na předekHladaj EBC DP32185C. To je sada RedStuff na cx3. Ja som svoje EBC bral z ebay.co.uk.