- 317
Takže jsi měl zakladní kotouče + Redstuff a brzdilo to aspoň trochu líp?dával GD7310 a GD1197
subjektivně se může taky stát, ať to vyměním za cokoli, tak to bude brzdit lip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Takže jsi měl zakladní kotouče + Redstuff a brzdilo to aspoň trochu líp?dával GD7310 a GD1197
Ne, zlatě anodizované drážkované vrtané.Takže jsi měl zakladní kotouče + Redstuff a brzdilo to aspoň trochu líp?
subjektivně se může taky stát, ať to vyměním za cokoli, tak to bude brzdit lip.
Popřípadě kontaktovat @Max6 a nahodit tento osvědčený setup:Brzdy original vs. aftermarketať to vyměním za cokoli, tak to bude brzdit lip.
a co takhle ty kotouče změřit ???Tak se mi konecne podarilo si nechat vymenit zvlnene kotouce v ramci zaruky (pri cca 15tis. km). Jen pri pohledu na brzdy jsem si vsiml takovych vlnek. Vypadaji takto nove brzdy nebo mi je jen stocili? Tvrdili mi, ze je vymenili, ale po tom co vse udelali spatne jim neverim.
Zobrazit přílohu 24205
Zobrazit přílohu 24206
Nový, v počáteční fázi zajížděníTak se mi konecne podarilo si nechat vymenit zvlnene kotouce v ramci zaruky (pri cca 15tis. km). Jen pri pohledu na brzdy jsem si vsiml takovych vlnek. Vypadaji takto nove brzdy nebo mi je jen stocili? Tvrdili mi, ze je vymenili, ale po tom co vse udelali spatne jim neverim.
Zobrazit přílohu 24205
Zobrazit přílohu 24206