- 2 732
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nevim, jestli nemas M3 v uprave HellCat, pripadne Demon, ale mne brzdy u standardni G165 prijdou naprosto dostatecne.Jednak ty brzdy jsou naprosto příšerný. Jsou na to auto malé a slabé.
ne, má je stejnýNemá náhodou g165 větší přední brzdy než g120??
Toto som objednaval a pasovalo. https://www.ebay.com/itm/EBC-299mm-...2349624.m46890.l49286&mkrid=710-127635-2958-0Tak se dívám že přední Redstuff pro GH už nemají ve vyhledávači, nabízí mě to jen Green DP21765/2 nebo Yellow DP41765/2R . Rozměr by měl být 137 x 59 x 17,5 mm jenže u Red DP31765/2C někde na webu píšou že mají 127mm a někde 137mm. radši bych bral červený kvůli vlastnostem, žlutý nevyužiju a víc práší ale nerad bych objednal něco co nepasuje. Katalog mají už jen na motorky a US auta kde bych se tím mohl prohrabat. Máte někdo info jakej typ se dává na předek GH např @Max6 ?
RedStuff DP31765/2C jsou stále vyráběny a neměl by být problém pro prodejce je naskladnit.Tak se dívám že přední Redstuff pro GH už nemají ve vyhledávači, nabízí mě to jen Green DP21765/2 nebo Yellow DP41765/2R . Rozměr by měl být 137 x 59 x 17,5 mm jenže u Red DP31765/2C někde na webu píšou že mají 127mm a někde 137mm. radši bych bral červený kvůli vlastnostem, žlutý nevyužiju a víc práší ale nerad bych objednal něco co nepasuje. Katalog mají už jen na motorky a US auta kde bych se tím mohl prohrabat. Máte někdo info jakej typ se dává na předek GH např @Max6 ?
Ak je vibracia citelna len cez pedal brzdy a volant tak bude chyba na kotuci. Ak vibruje podlaha a cele auto tak to bude nieco s podvozkovymi dielmi, ale na relativne novom aute ide skor prerazit pneu a ohnut disk, ako poskodit silentblok na spodnom ramene alebo cap nejak znicit jednym narazom do obrubniku, poskodit napravnicu atd, to by nesedela aj geometria zaklon a odklon, to sa deje na starych hnilych autach. Pri prudkom brzdeni moze zle urobit aj vadny tlmic, ak by bol na druhej strane fungujuci.Jsem stejného názoru. Jen je mi divné že by tohle bylo nutné u téměř nového auta. Projevuje se to od koupě. Tedy od 15 000km nájezdu. Díly jsou jako nové. Leda že při tom odreni disku se povedlo nějak poškodit nějaký díl či silentblok.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk