Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To tedy opravdu nedělá dobrý dojem. Uvažoval jsem o RedStuff a z tohoto tedy mám pocit, že můžu být rád, že jsem zvolil keramické Boschky. Viz brzdění s nimi hned po namontování. Brzdy přeci musí brzdit obstojně hned od počátku, jinak s nimi nemůžu riskovat jízdu za normálního provozu. A Boschky brzdí skvěle hned od instalace. Kromě toho jsou tiché, nepráší a nežerou kotouče.Tak mám za sebou bed-in proces na RedStuff, jsem z toho rozpolcenej - první fáze 10x poloviční brzdění s 300m pauzama ok, ale pak 6 brzdění 110-20 km/h vždy s okamžitou akceleraci do další fáze - po druhým cyklu začaly brzdy vadnout a po 3. jsem měl brzdnou drahu jak nákladní vlak. Následně začal nekderej z plíšků uložení desek na PP brzdě drhnout, ale naštěstí po zchladnutí ztichl