Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
3x ano.Mozna debilni otazka ale…. Desticky se prodavaji jako sada na cely predek ? Tzn. 4ks?
Mal som redstuff a teraz mám druhé yellow. Červené som uvaril pri zabehnutí podľa ich návodu na stránke (prišiel som na to až pri výmene - veľmi skorej, keďže bola ohnutá doštička a zvnutornej strany drhla o kotúč). Nevydržali 10x po sebe brzdenie zo 100 na 10. Potvrdzujem že vädli po 2-3 silných brzdeniach. Žlté sú lepšie. Prášia jednoznačne viac (vraj nová zmes menej) ale brzdia od začiatku až dokonca@no_hits diky za info. No oni pisou ze studene brzdeni dobre a zahrate vynikajici a nizka prasnost.
Prekvapil jsi me
A ty Zlute pry dost prasi… tak co ted![]()
Ďakujem, robím plány a nákupný zoznam na jar a asi urobím všetkoÁno, tie. Menil mi ich mechanik, sťažoval sa len na hrúbku, že sú tenké a nevie koľko vydržia. Nepoznal to, tak asi trocha predsudky. Ale pokiaľ viem, nemusel nič riešiť a len to vymenil.