Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ne, nemusí. Normálně našlapávám.Chtěl jsem se zeptat. Odvzdušnoval někdo brzdy v domácích podmínkách klasickým našlapáváním? Jde mi o elektrickou ruční brzdu. Jestli se přitom musí dát do servisního módu? Díky za odpověď.
Pokud jde čistě jen o odvzdušnění/výměnu brzdovky a ty zadní třmeny nesudáš z úchytu, tak můžeš vyměnit brzdovku nebo jí jen odvzdušnit pomocí našlapávání bez aktivace servisního módu. Jen u toho měj vypnutý zapalování.Chtěl jsem se zeptat. Odvzdušnoval někdo brzdy v domácích podmínkách klasickým našlapáváním? Jde mi o elektrickou ruční brzdu. Jestli se přitom musí dát do servisního módu? Díky za odpověď.
Jen tak mimochodem, co se stane,když dám servisní mód nebo nechám ponechané zapalování?Pokud jde čistě jen o odvzdušnění/výměnu brzdovky a ty zadní třmeny nesudáš z úchytu, tak můžeš vyměnit brzdovku nebo jí jen odvzdušnit pomocí našlapávání bez aktivace servisního módu. Jen u toho měj vypnutý zapalování.
Promiň předchozí odpověď jsem musel doplnit, protože jsem původně špatně pochopil dotaz.Takže mohu odvzdušnovat brzdy i v servisním módu?
Právě dnes jsem objednal i s kotoučiTak desky dorazily, už se těším na jaro
Zobrazit přílohu 48576Zobrazit přílohu 48577Zobrazit přílohu 48578
Nelibi se ECB kotouce?Já dám kotouče TRW lakovaný a dozadu obyč desky ATE
To je prvni, co me konkretne nastvalo, kdyz jsem je obdrzel - to lakovani a vzhled celkove. Jasne, tim to nebrzdi a za chvilku se to opotrebuje, ale desky v tehle cenovce, aby vypadaly nove, jako kdyz je clovek vytahne z popelnice?Tak desky dorazily, už se těším na jaro
Zobrazit přílohu 48576Zobrazit přílohu 48577Zobrazit přílohu 48578