- 5 249
Jednoduché vysvětlení je: automat vs. manuál.Pointa meho sdeleni byla, ze na CX-5 KF jsem desticky za 45 tis km nesjel ani na pulku...
..nebo mozna nejaky vyrobni serii, nebo nevim (nase auto bylo vyrobeny v tovarne myslim 5/2019).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jednoduché vysvětlení je: automat vs. manuál.Pointa meho sdeleni byla, ze na CX-5 KF jsem desticky za 45 tis km nesjel ani na pulku...
..nebo mozna nejaky vyrobni serii, nebo nevim (nase auto bylo vyrobeny v tovarne myslim 5/2019).
Od roku cca 2004 je asbest v brzdových destičkách zakázaný minimálně v rámci EU.Polsonside: a od kdy tam ty ATE mas? Ja je tam mel od leta a jak jsem psal - i mechos nasledne rikal, ze je prestal montovat, protoze tech stiznosti mel vice, ze ATE zacalo EKO desky se snizenym mnozstvim azbestu, na druhou stranu je tam hodne kovovych castecek a proto to piska a po zahrati dost vyrazne a nesnesitelne. Pro me za me si to tam namontujte, ja psal jen svoje postrehy.
A když kotouče EBC.. Tak máš nějaké fotky jak vypadají po nějaké době provozu? Je nutné je parovat s deskami EBC nebo může být i TRW? Pro běžné ježdění kterou barvu desek? Práší či některé třeba piskaji?A proto od začatku jsme sel do EBC kde mam sladěnou sadu s Greenstuf a mam klid. ATE začal před rokem měnit hodne kvalitu komponentu.
Je bezpecne s tym par dni jazdit?To by mohl být vyskočenej vymezovací plíšek nebo dratová pružinka