- 526
Ten povlak třeba bude chránit disk před korozí ale na něj dopadá bordel z brzd aj., kterej následně koroduje.nechápu proč, ten šedý povlak by měl být antikorozní
Natři to Hammeritem a nemusíš to ani čistit od rzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ten povlak třeba bude chránit disk před korozí ale na něj dopadá bordel z brzd aj., kterej následně koroduje.nechápu proč, ten šedý povlak by měl být antikorozní
Aktuálne brzdy som natrel hammeritom čiernym a strmeň žltá alkyton. Štetec urobí lepšiu vrstvu. Zajtra idem objednať komplet všetko nové a postup bude rovnaký, kotúč čierna a strmene nové žltá. Objednal som z ali taký chameleón prášok a niekedy v lete vyskúšam na kus železa priehľadný sprej, poprašiť tým chameleonom a znovu vrstva spreju. Ak sa mi to bude páčiť, možno to skončí aj na brzdách.Hoši. Jakou doporučíte barvu a zda ve spreji nebo na štětec? Kotouče jsou za 2 roky jako nové bez hrany a brzdí krásně ale začínají reznout v tom vyčnívajícím prstenu (nechápu proč, ten šedý povlak by měl být antikorozní) a vypadá to fakt hnusně. Na jaře budu čistit brzdy a lakovat nově třmeny. Doporučíte nějakou barvu? Stejná šedá od Foliatec existuje ale za 699kc je to dost. Už jednu barvu typu Carbon použiji na třmeny. Nějaká rez z toho pustí pouhým vyčištěním ale natřít to chci. Jsem detailista.
Zobrazit přílohu 50018 Zobrazit přílohu 50019
Můžeš uvést který Hammerite jsi přímo použil na ty kotouče? A máš foto zblízka těch natrenych kotoučů pro lepší představu? Díky.Aktuálne brzdy som natrel hammeritom čiernym a strmeň žltá alkyton. Štetec urobí lepšiu vrstvu. Zajtra idem objednať komplet všetko nové a postup bude rovnaký, kotúč čierna a strmene nové žltá. Objednal som z ali taký chameleón prášok a niekedy v lete vyskúšam na kus železa priehľadný sprej, poprašiť tým chameleonom a znovu vrstva spreju. Ak sa mi to bude páčiť, možno to skončí aj na brzdách.
Zobrazit přílohu 50020
Zadné sú už dva roky bez zmeny a predné zatiaľ 2 dni, tie som nedostatočne natrel, dorobim.Můžeš uvést který Hammerite jsi přímo použil na ty kotouče? A máš foto zblízka těch natrenych kotoučů pro lepší představu? Díky.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Brzdové destičky mají indikátor opotřebení - takový plíšek který se při zeslabení destičky dotkne roztočeného kotouče a začne pískat. Takže dokud nepíská, je to v pohodě.Pomohl by mi pls někdo zhodnotit stav zadních brzdových destiček? Dá to ještě cca 18tis do příští pravidelné prohlídky nebo mám po létě začít řešit výměnu?Jsou to TWR desky montované z výroby.
Já ti nevím. Ty fotky nejsou nějak extra ideální na hodnocení ale ve mě to budí pocit že je fakt poznat že je to natreno štětcem. Jakože tunning bubnu na Felicii. Toho se právě bojím. Právě proto jsem si říkal jestli nezvolit sprej. Ty mé kotouče zjevně dají klidně další 3 roky ale ty prsteny mimo brzdnou plochu fakt už hezky nevypadají. Ten Hammerite dělají i sprej ale bohužel ne odstín světle šedé bez lesku kterých bych potřeboval.Zabudol som dať aj tú farbu a nejde mi upraviť príspevok tak sorry že dva. A predné brzdy ešte raz po jazde nech nevyzerá že auto stálo pol roka. Neuvedomil som si že doštičky sú menšie ako kotúč a málo som natrel(myslel som že sa ešte otre farba), ale to vo štvrtok dorobím.
Zobrazit přílohu 50190 Zobrazit přílohu 50191
Preto som sa rozhodol takto. Neviem si predstaviť kto bude moje brzdy skúmať z 50cm. Z väčšej diaľky nevidíš že to je také. Taisto disky som robil sám sprejom a pokiaľ nejdeš k nim blízko tak to nieje vidno a netrápi ma to. Tu len pri priblížení vidíš že som nedostatočne brúsil kraje disku. Ja som spokojný, auto má 15r, zbytočné to dávať robiť. A to si všade všímam detaily.Já ti nevím. Ty fotky nejsou nějak extra ideální na hodnocení ale ve mě to budí pocit že je fakt poznat že je to natreno štětcem. Jakože tunning bubnu na Felicii. Toho se právě bojím. Právě proto jsem si říkal jestli nezvolit sprej. Ty mé kotouče zjevně dají klidně další 3 roky ale ty prsteny mimo brzdnou plochu fakt už hezky nevypadají. Ten Hammerite dělají i sprej ale bohužel ne odstín světle šedé bez lesku kterých bych potřeboval.
Případně nevím jak přesně oblepit do kruhu ten prsten aby nástřik působil co nejvěrněji.
Samsung S22 256GB Tapatalk