- 531
Ty jdou ale na export urcite a sem se vozi ty delany podle videaAspoň ATE které se dělají u nás v Ostravě se takhle nedělají.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ty jdou ale na export urcite a sem se vozi ty delany podle videaAspoň ATE které se dělají u nás v Ostravě se takhle nedělají.
Tak na Fieste ST dokazal jeden typek na FB sjet EBC Yellow za 4700kmNechápu jak někomu můžou vydržet desky jen 30tkm. To je ten automat tak naprd, že se tomu nedá předejít?
GL mozna, ale GH bude picovina. Moje GG 2.3 AT lift ma v technicaku 1490. Nejakych 1290 mela moje Primera 2.0 AT lift.Jeslti to taky neni o hmotnosti... nasel jsem, ze GH 2.5 sedan vazil 1295 kg a GLipm2 sedan s 2.5 automatem ma 1610 kg...
2009 2.5 GTA kombi 1380 v TPGH Wagon GTA dle TP 1650 kg
Mame od novoty S-Max MK2, v soucasne dobe ma najeto kolem 160 tkm, vse puvodni a bez problemu. Myslim, ze to da klidne 190-200 bez ztraty kyticky a to je to auto hooodne tezke na predek. Akorat zere gumy, mrcha. Takze kolik da Fiesta, 300?...ja jsem si v zivote vsiml, ze tezsi a vetsi auta maji mensi zivotnost podvozkovych dilu a brzd, nez mensi a lehci auta. Tak nejak obecne. Fiesta vs Focus vs Mondeo vs Smax, Mazda 2 vs Mazda 3 vs Mazda 6, apod.