Ahoj všem,
před týdnem jsem si vyzvedával auto z Car Star Praha po servisní prohlídce a pořád se cítím zklamaný a okradený. Když mi předběžnou cenu vykalkulovali na 10500Kč za výměnu oleje, filtrů, svíček a kontrolu karoserie, tak sem si říkal, že to je tak horní strop a bude záležet, jestli nenastane nějaká komplikace, ono ale ne, to byla i výsledná cena. Účtovat si 900kč za jednu svíčku a 800kč za vzduchový filtr mi přijde dost, hlavně když si tu samou svíčku můžu sehnat za 250kč. To že na něčem musí vydělávat chápu, mohli si ale spíš zdražit hodinovou sazbu, to bych zaplatil radši. Mám už starší auto, tak jsem si aspoň říkal, že budu mít 30% slevu na díly díky službě fair service, tu už ale prý nevedou a tak sem měl smůlu. Do servisu jsem se objednával ještě v roce 2021 a na nový rok servis přešel pod Louda Auto a tam tuhle službu nevedou, což až po zaplacení sem si zjistil, že to je služba mazdy a má jí každý autorizovaný servis, takže si myslím, že sem tu slevu 30% dostat měl. Počítal jsem si to, a udělalo by to rozdíl skoro 2500kč, to pro mě není zrovna zanedbatelná částka. Ta kontrola karoserie za 900Kč, z toho taky nejsem nadšený, kdyby byla pořádně provedená, tak to beru, ale reznou mi zadní pravé dveře a výsledek kontroly je, že je karosérie bez závad. Nečekám, že dostanu na protokolu vyznačený každý důlek na kapotě od kdejakého kamínku, taky auto není nejmladší, to že mám ale na dveřích z laku bubliny po délce 5cm, toho si někdo všimnout měl, ted doufám, že nemám takovéhle místa i jinde. Mohl sem jim to při předávání říct, zapomněl jsem na to a pak sem si říkal, že to nemůže nikdo přehlídnout a aspoň mi napočítají, na kolik by vyšla oprava. Když jsem si postěžoval u přebírání auta a technik se šel se mnou podívat, tak u auta říkal, že to je dost a že to je možná na výměnu celých dveří, pak si to nafotil, že se poptá a budou mě kontaktovat s cenovou nabídkou opravy, už je to ale týden a furt nic. Na příště jsem aspoň poučen, olej si přivezu svůj, vzduchový filtr si koupím K&N za 1300kč a budu si ho čistit a předem si zjistím, na co mám právo a jestli mi dají 30% fair service slevu, hlavně si musím najít servis někde jinde. Mám aspoň právo se zlobit?
Zobrazit přílohu 38801