@Gusto cca 2 týždne dozadu som tam bol na garančku pri 40tkm a vyšlo to na 6088kc. Je to prvý krát, čo som tam menil olej, pred rokom som nechal iba geometriu a karosériu. Na olej chodím každých 10tkm ku
@Max6 , akurát tam má teraz toho dosť, tak som to riešil cez Car Star.
Ochota sa im uprieť nedá, ale vždy to bude pre mňa len autorizovaný servis. A bol som tam hlavne z dovodu reklamácii :
- vzpery na kufru - vymenené
- odstránenie zvuku v pravých predných dverách - už som aj objednaný na reklamáciu.
Ako vravím, nemám s nimi nejaký závažný problém, ale rozhodujú aj detaily. Pri prvej garančke som tam bol na letných 18 a v správe som mal uvedené, že gumy boli dohustené na 2.5. Nie je to katastrofa, ale keď sa mechanik v autorizovanom servise ani len nepozrie, ako ma nafúkať správne tento rozmer, tak myslím, že to vraví same za seba. A detail č.2 - keď som si to išiel skontrolvoať a nastaviť hustotu pneu tak ako má byť, hádajte načo som došiel. Pneumatiky boli nahustené tak, ako som ich mal pred servisom. Čiže buď sa mechanik nato ani nepozrel, alebo to len správne nezapísal - nech si každý urobí svoj názor.
Jedine, čo ma zatiaľ sklamali vždy, boli nahradné auta. Keď sa dávala opravovať poistná udalosť a išlo to z vinníkovej poistky, tak som si naivne myslel, že ako náhradné dostanem niečo lepšie - bola to M6 s najslabším motorom. Pri tomto poslednom bola sľúbená CX5 a určite si viete predstaviť moje nadšenie, keď mi bol odovydaný Hyundai i30.
Za mňa ti teda možem odporúčať
@Max6, pokiaľ netrváš na autorizovanom a neni pre teba 60km od prahy veľa.
btw.čo sa týka oleja, pár dní dozadu menili vlastný olej na garančke
@vladas75. Ak to nie je tajomstvo a chce, tak može poradiť ostatným, ako donútiť Car Star meniť vlatný olej aj so zápisom do servisky