Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Evidentně je to ráj na zemiTy Marshallovy ostrovy, kua to je systém Auto Duba v bleděmodrém.
tak co si o tom teď myslet, na jednu stranu varování proti podvodnému jednání p.Červinky a od Car Star dnes tohle v emailu https://dm.carstarpraha.cz/index.html?utm_source=dtbCSP&utm_medium=email&utm_campaign=novamazda3nesouvisí to přímo se servisem, ale tohle mi přišlo emailem
U Bošinové v Kolíně ti ho vymění originál za skoro internetovou cenu. Pokud má CarStar pocit, že má příliš zakázek a může si vybírat, je třeba "volit nohama".CarStar uz neakceptuje pri rocni prohlidce vlastni olej
U Bošinové v Kolíně ti ho vymění originál za skoro internetovou cenu. Pokud má CarStar pocit, že má příliš zakázek a může si vybírat, je třeba "volit nohama".
Jezdím do BOŠINA servis s.r.o. u Kolína přes 3 roky a nikde jinde bych nejel. Osobní zkušenost je nepřenositelná.suhlasim. Bol som v Bosine. Doniesol som si vlastny olej (filter som doma zabudol) a spravili mi geometriu, karoseriu, desinfekcie klimy, vymena oleja a zaplatil rozpravkovu cenu 1111.- kc
Snad tam ale nezacne chodit vela ludi, aby to nedopadlo ako s CarStar
Jo jo, byl jsem tam taky domluvit garančku a nedomluvili jsme se na oleji. Nakonec mi to udělali v APSCarStar uz neakceptuje pri rocni prohlidce vlastni olej Nekdo prosim tip na jiny servis v okoli Prahy, pripadne i kousek dal, pokud tam pracuji v sobotu, kde akceptuji vlastni olej a jsou dobri? Diky.
Ale ... muzu ja jim mit za zle, ze mi uznali (nebo zaridili uznani) na reklamaci kozeny sedak nebo to lozisko? Asi tezko, ze. Je mi jasne, ze urcite nekdo takove stesti nemusel mit. Ale moc s tim nenadelam.Ty jsi jediný, komu záhadně vyřešili v CarStrar výměnu sedačky téměř na 100.000 km, kdežto druhým jí Mazda ČR zamítla už na 30.000 km. Tvoje attaky vůči ostatním na tomto foru a vychvalování tohoto sevisu jsou k zamyšlení a zvláštní. Ale je moc dobře, že jsi se pochlubil.
Zakopejme tu sekuru. Nemohl jsem Ti sem napsat některé věci, na které jsi se mě opakovaně ptal. Oba víme své. Pokecáme někdy na srazu. Myslím, že se i zasmějeme. Jinak věc zní, když jí napíšeš Ty nebo já a jinak zní když si jí řekneš ústně s mimikou nám vlastní .Ale ... muzu ja jim mit za zle, ze mi uznali (nebo zaridili uznani) na reklamaci kozeny sedak nebo to lozisko? Asi tezko, ze. Je mi jasne, ze urcite nekdo takove stesti nemusel mit. Ale moc s tim nenadelam.
Ja, co jsem se tu smal @Vitus-ovi, ze jim tu dela "placenou" reklamu? Co jsem odsuzoval jejich "motivacni" zpusoby hodnoceni spokojenosti (dej nam desitku a dostanes neco zdarma)? Na to jsem jim emailem psal i negativni zpetnou vazbu, lec bez odpovedi. Ani jsem jim tam ani jednou nehlasil, ze jsem z MazdaKlanu, jak nabadal treba prave @Vitus.
Ze zacatku jsem jezdival do Auto Jeremiasova, protoze jsem tam auto koupil. Pak mi prislo (prozrel jsem), ze tam maji docela draho a zacal jsem jezdit do Bosiny. Pak jsem navstivil i nekdejsi Auto Zeman, nez jej zrusili. A protoze uz nemam potrebu pracovne jezdit do Hradce Kralove, tak se mi cesty do Kolina az tolik nezamlouvaji a prestal jsem do Bosina jezdit. Byt v Praze, tak tam jezdivam dal. S panem Hysplerem vzdy paradni diskuze a zadne vyhrady k praci. Take jsem byl v Bosine na akci k prezentaci MX-5 a CX-5 KF. A protoze muzu pracovat vzdalene, kdyz mam stabilni pripojeni k internetu, tak nekdy jezdivam do servisu "na pockani". A U Zlateho slunce jsem opravdu mel ten problem, ze tam telefonni datovy signal T-Mobile byl jen "E" a mistni WiFi byla dost pomala. Proto ta narazka, nic vic.
Abych nezapomnel u sve rekapitulace navstivenych servisu, samozrejme jsem jeste pakrat (dokonce asi doslova) byl u @Max6.
Ale co se tu zacalo mluvit o CarStar, zkusil jsem ted jezdit tam a zatim bez problemu. A predstav si, na patek jsem opet objednany pro zmenu k Auto Jeremiasova, protoze jsou mi ochotni sehnat a namontovat EBC brzdy.
Nadale planuju jezdit tam, kde mi vyjdou vstric a za rozumny peniz mi udelaji, co potrebuju. At uz to je netradicni lakovani narazniku, instalace kamery nebo vymena nestandardnich brzd. A bez ohledu na to, jestli to je Mazda nebo treba Toyota (kde uz take obiham servisy a lakovny a resim).
Chces-li si o svych pochybach popovidat, jsem v soukromych zpravach pripraven. Ikdyz moje letita zkusenost ale rika, ze po internetu si temer nikdo nikdy nenechal nic rozmluvit - nikdy se nedalo rozumne obhajit se.